اهنگو باید با صدا زیاد و تا اخرش گوش بدی.الان البومو درک کردم.اول تیکه تیکه گوش دادم.خیلی خوبه(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اهنگو باید با صدا زیاد و تا اخرش گوش بدی.الان البومو درک کردم.اول تیکه تیکه گوش دادم.خیلی خوبه(sm50)
(sm120) الان درستش کردی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت نولان !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن گیتار الکتریک هم میزنه ؟؟ (sm54)
چه میدونم والا دخترا بیشتر برای کلاس گذاشتن و عکس گرفتن گوشی میخرننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
موزیک ویدیو امید فوق العاده بینظیره (sm127) دم کارگردانش گرم خیلی خوشم اومد
دقیقا (sm2) این چ وعضیه (sm51)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به سلاااااااااااام و عرض ادب و احترام خیلی فراووون ! خوبی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آشنایی داره (sm120) میتونه بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمش گرم باو ! خیلی حال کردم با این حرفت (sm50)نقل قول: