(sm25)(sm120) مدعی (sm25)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)(sm120) مدعی (sm25)(sm120)
مارادونای خدای فوتبال که زیدان رو مبعوث کرده برای هدایت فوتبال دوستان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم منزل عمه ویندوزش رو عوض کنم ! (sm25)(sm120)
بدبختی اینه دوستان تابارز رو هم قبول ندارن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه چون گفتم قبل اینکه تو دلت بگی این چقد ادعاش میشه خودم اعتراف کنم(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختی اینه که دوستان فک میکنن هر کی معلمه بهترینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختی اینه تابارز بدون سوارز هیچی نیست(sm120)
درست صحبت کنین وگرنه میگم علیفر بیاد سرتون مثل دفاع خطی نعره بزنه (sm25)(sm120)
بدون سوارز کلا 2 تا حمله نتونست بکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]