آرمین هاشمی از شبکه پرشین موزیک شکایت کرده(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
آرمین هاشمی از شبکه پرشین موزیک شکایت کرده(sm120)
(sm19)اشترم رفته کیونشو لم داده استراحت کنه
امیر بنده خدا تو این دو روز خیلی اذیت شد (sm25)
کم خوابی(sm25)
متن اصلی آهنگ رو از کجا میشه گیر بیارم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط soshyan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)قربونش برم اومد
(sm172)محسن دو ترک اول هی میکوبه تو سرت بعد به جُز که میرسه یهو رهات میکنه !
دم محسن گرم که رضایت داشته از پخش ی روز قبل آلبوم آقا من میرم یکی دیگه هم میخرم به خاطر این حرکت محسن (sm118)
تفنگ سر پر خیلی فوق العادس هر چی میره پیش دارم بیشتر کشفش می کنم مخصوصا تیکه اول آهنگ تا دقیقا 1:20نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم دارم میرم سمت خواب مو شکافانه گوش بدم چند صد بار (sm50)
364 روز سال همین وضعته (sm2)اون یکی دو روز باقی مونده هم دیگه از دستشون در میره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال ایتونزه 1200*1200
ممر زدم جای قبلی
امیر چرا اینجوره بازدید پارو 200 هزاره بعد اون دو تا آلبوم محبوب تره ؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)خدا رو شکر این اسپیکرا رو گرفتم
چی گرفتی؟ مدل و مارکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی خونه ی کوچیک 30 ثانیه ی اولش یاد آهنگای لهراسبی میفتم (sm70)
به نظرم تنظیمش اصن به این شعر نمیخوره خیلی شلوغ شده
اشترم الان وقت ریدن بود من صب ندادم گفتم یه فاصله ای بیفته سه تا البوم اومده (sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند؟نقل قول:
آلبوم چطوره؟ جا موندم
یستردینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
270نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از یکی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یره این تقلب چیه زدی..جو دادی ..تقلبی کجا بود
میدونم که میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی پس قشنگ با مدرکش بذار ملت گیج نشننقل قول:
(sm50)
وب زدهنقل قول:
آلبوم در تاریخ 16 مهرماه منتشر شد
اخطار : سی دی های تقلبی رایت شده با کاور چاپی وارد بازار شده استقبل از خرید از اورجینال بودن سی دی نقره ای اطمینان حاصل کنید
سایت کریس(sm70) هزینه میکس و مسترینگ(sm70)
نزار غرورم بشکنه
نزار که بشکنه دلم
آخ به دلم افتاده که
همین روزا مسافرم
(sm50)
توی دلشوره هاشون رخت می شورن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm74)
یونیفرم جدید فاطی کوماندوها(sm120)
ادیفایر کارش حرف ندارهنقل قول:
بعد محرم و صفر میخام اسپیکرمو عوض کنم
یا s550 ادیفایر
یا z906 لاجیتک
دوتاشون یک و چهارصد قیمتشونه
ولی ادیفایر کلا بد گیر میاد
(sm132)
(sm2)میخوای یک میلیون پول اسپیکر بدی
(sm70)نقل قول:
رفتم 3 تا ارجینال گرفتم(sm100)
میخواستم 5تا بگیرم دیدم پوستر نداره(sm172)
قرار شد هفته بعد 2تا پوستر کنار بزاره برام همون موقع دوتا دیگه آلبومو میگیرم ازش(sm169)
دیشب داداشم موقع خواب وصیتُ برا اولین بار گوش داد...گفت نصفه شبی گُرخیدم(sm59)
البته قطعا 400 تومن هم میخام کارت صدا کریتیو بگیرم (sm2)نقل قول: