کرک ای دی ام نداری.که کار کنه؟(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کرک ای دی ام نداری.که کار کنه؟(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که گفتم مقوا و ماقبل موسیقینقل قول:
نه باو مال من پسره.خونه شون یه شهر دیگس.شهرما مغازه دارن.هفته ای یکی دوبار میاد.الان یه ساله فقط از دور.نمیتونم برم جلو (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm27)
با عرض پوزش از اساتید...
ساسی مانکن - ساقیا (sm118) هِی مِی هِی هِی مِی(sm118)
دوستاني كه در شهادت ما
دست دارند، دست هم دارند؟
از كجا مي توان نتيجه گرفت
چه كساني چه چيز كم دارند؟
دختراني كه سرمه اي بودند
پشت روپوش هاي خود مُردند
رنگ هايي كه شكل هم هستند
سرنوشتي شبيه هم دارند
گفت با خود هزار پايي كه
با خودش مي رود پياده روي :
اين هزاران هزار مار چطور
پا ندارند و همقدم دارند؟
حسین صفا
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاهاهاهاهاهاها
علیرضا قربانی
دخت \ری وار
قطره های باران