دوستان من از روز پخش آلبوم خبر دارم اما گفتن نگم...!! خیلی دوس دارم بگم اما فکر کنم اگه بگم لو بره تابلو میشه کار من باشه....خخخ.
منتظر یه طوفان از استاد باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من از روز پخش آلبوم خبر دارم اما گفتن نگم...!! خیلی دوس دارم بگم اما فکر کنم اگه بگم لو بره تابلو میشه کار من باشه....خخخ.
منتظر یه طوفان از استاد باشید.
عه چه جالب منم خبر دارم که کی البوم میاد بگم دیگه سورپرایز نمیشین
منم میدونم ولی میخوام ریا نباشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrantelikani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)(sm59)(sm59)
جالب اینجاست منم میدونم (sm128)
خوده شادمهر هم نمیدونه البوم کی قراره پخش شه
من میدونم مسعود بهداد و احسان کم پیدا (sm2)
Shadmehr New Album 2016
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه شعری................
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]