کسی اعتراضی داره !?؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی اعتراضی داره !?؟!
همیشه حق به شماست ...
الی کو دیوس ..
میگم کانفیگ ایران فیلم یوزر تاینی میدی؟ (sm138)
tirgas : 012225 10-25-2016
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mona bayat:789123|Balance:
10-30-2016
javadnabavi:13751375|Balance:
10-22-2016
tirgas:012225|Balance:
10-25-2016
با سینجول کیفیت رو تجربه کنید .. !!!!
غول نرم افزار منم
به شخمیات این بشر گوش نکنید
tirgas:012225 10-25-2016
mona bayat:789123 10-30-2016
tirgas:012225 10-25-2016
mona bayat:789123 10-30-2016
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم پیدایی ..
درگیر زندگینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدر «مرتضی پاشایی» در گفتگو با «موسیقی ما» اعلام کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]- موسسه فرهنگی هنری «مرتضی پاشایی» راهاندازی شده است
- با «سالار عقیلی» و «علی لهراسبی» و چهرههای دیگر در حال مشورت هستیم
- پس از ماه صفر کنسرتهای «مصطفی پاشایی» شروع میشود
- اگر با موسسهای که آثار مرتضی را در اختیار دارد توافق کنیم دو یا چند آلبوم با صدای او منتشر خواهد شد
(sm2)
اینا مثل اینکه دست بردار نیستن (sm2)
بسم الله ای شمس الضحی ... (sm50)
ریدم به این صدا و سیما ، تخمسگا ارث باباشونه قیافه جنازه این خبرنگاره مدافع حرم 10 دقیقه رو انتن بود بی ناموسا جیره خوار
(sm25)
جی اس شیاف (sm120)
#مرحوم بابا اسی (sm50)
الی (sm120)
کیون ممر (sm120)
شماها چرا دوبار میفرستین(sm120)
(sm2)
(sm90)
بانو صدف طاهریان (قدس سره الشریف ) مصاحبه را تکذیب فرمودندی (sm59)(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم کانفیگ ایران فیلم رو بده اگه داری یوزر پسورد واس چمه :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر منتظر باشید ..
(sm2)
پارسال هم وضع آلودگی همین بود. من یبار تو اتاق چسیدم، پنجره رو باز کردم بو بره دود اومد تو، تا ۵ ساعت میچسیدم بوی دود بره.
(sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامهربان تر از تو ای مهربانم ندیدم ... (sm50)
این هفته از دیدن روی استاد فراستی محروم تشریف دارم ... (sm1)
آقا این برنامه ای که امیر باهاش تگ اهنگ میزنه چیه؟
بغض غربت شکستی از دلم آمد صدا
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا
لاله ی سیراب عشقم سمت و سوی هر دعا
بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا ... (sm50)
(sm50)