عنتر پررو شده بود، نمیدونم روچه حسابی اینو اینقدر پررو کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عنتر پررو شده بود، نمیدونم روچه حسابی اینو اینقدر پررو کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف به این ویروس چیه افتاده به جون مردم (sm3) چند روزه سرم درد میکنه بدنم درد میکنه گلوم گرفته درد(sm81) ....آب دهن قوت میدم درد میکنه (sm74)
من آن مرغ سخنگویم که در خاکم رود صورت
هنوز آواز می آید که سعدی در گلستانم ... (sm50)
کلا ماجرای اینا عجیبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه چرا انقد به این بها داده ، اینهمه حرفای الکی واسه خودش زده از کنسرت گرفته تا آلبوم ، و رفتارای بچگانه سر بزرگتر بودن اسمش (sm2)
خدا رو شکر بالاخره یه چیزی گفت.کچل ریده بود به اعصابمون.یه جور مصاحبه کرده بود انگار فرید زولانده داره به یه تازه کار مشاوره میده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ولا بابا من فک کردم این تک آهنگه (sm2)آلبومه پس دانلود مکنم (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان استاد و دوست عزیزم ، هر کاری میکنی بکن فقط هفت تیر نکشنقل قول:
من دیوانه ی هفت کشی کلینت بودم هستم خواهم بود (sm1) نکش هفت تیرو که من غش میکنم (sm120)
به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه است
به بندی تر نخواهد داد هرگز جان آزادم ... (sm50)
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک یا دو سال دیگه خاطره میشه کلا ... (sm120)نقل قول: