اینم ادامه شعر بالا یه طرفدار زیر اینستا شادمهر گذاشته متن شعرو به صورت کامل پس اینم میدونه البوم کی میاد (sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم ادامه شعر بالا یه طرفدار زیر اینستا شادمهر گذاشته متن شعرو به صورت کامل پس اینم میدونه البوم کی میاد (sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اون روزا که تنها مونده بودم
غریبه ها به داد من رسیدن
(sm50)
به منم بگو بشیم 5 نفر قول می دم به شادمهر هم نگم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس باز نمیشه .میشه خودت کاملشو بنویسی بذارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیت اول شعر مونا برزویی که از آلبوم حذف شد...
من به تو دل بستم تو به یکی دیگه
آخه این دل راز عشقش رو به کی بگه
آقای منبع موثق امروز 15م بود ب گفته شما 5روز دیگه باید ویدئو بیاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یاد خاطراتم که میوفتم . میبینم زندگی بد بوده با من
منو تو سختی ها تنها گذاشتن . اونا که مدعی بودن باهامن
همونا که ازم خواستن بمونم . برای رفتنم نقشه کشیدن
تو اون روزا که تنها مونده بودم . غریبه ها به داد من رسیدن
خودت که خبر داری چرا میپرسی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه سکرته اگه بگم پشیمون میشه مثل حواست نیست . دیگه پخشش نمیکنه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]