آره بایدم بخندی مرتیکه ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره بایدم بخندی مرتیکه ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
صادق کم بود تو هم اضافه شدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهل مستندای خفن جنگ جهانیی هستی صابر؟ این کشف جدیدمه!!! @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سال پیش پیداش کرده بودم اما کیفیت خوبی نداشت و زیرنویس نبود اما الان فول اچ دی !!!!
26قسمت و بالای 50گیگه و لی فوق العاده ارزشمند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بودن که هستم ساسی !
ولی الان 2 تا مشکل دارم :
اول حافظه نه دارم !
دوم سرعت دانلود 200 کیلو بایت دارم !!!
که احتمالا جفتِ این مشکلات هفته ی آینده با خرید مودم ایران سل و هارد 2 ترا حل میشه !
لینکش رو اگه داری برسون ! (sm118)
ایوالله(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من سرعت دارم
اما حافظه ندارم و باید پاکسازی کنم تا جاش بدم!!!(sm50)
و مشکل منم هفته ها حل نمی شه چون پول ندارم هارد بخرم(sm50)
اینم لینک تقدیمت(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست میشه ! (sm50)
فیدات (sm19)
ام شب رفتم سالن فوتسال بازی کنم توپ خورد توی صورتم ، بعد عینکم دماغم به . . . داد (sm81)
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا صابر چرا با عینک بازی می کنی خوو(sm50)
نقل قول:
خب چشمام نمی بینن برار (sm74)
تو عینک نه داری !؟
تو عکس منو دیدی !؟ (sm128)