(sm124)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm124)
(sm184)
(sm27)
از برکات نظام مقدس همین بس که من الان باید تو گوگل سایت هارو ژاپنی ببینم ...
هر شب چند تا چورن استار جدید . . .
چند تا !؟
(sm27)
(sm50)
بابا بسه دیگه خفه شدیم اینقدر نکشید..(sm2)
(sm59)
(sm128)
غنچه ی لباش، حالت چشماش، روی محجبینی داره
بالای چشمای خوشگلش ابروی کمونی داره
(sm50)
میگن اسمش ...
(sm172)
وقتی میشینم پای صحبتش حرفهای شیرینی داره
من از اون چشماش میخونم که قلب مهربونی داره
(sm50)
(sm50)
ازش نپرسیدم کی بود نگاش به دنبال چی بود
با من عاشق بدی کرد قلب و زبونش یکی بود
الهه دل پاکی بود مثل خوده من خاکی بود
با ناز بی حد چشاش از همه دنیا شاکی بود
چشم انتظار دل بی قرار دنباله یار بود این خانم
خوش بر رو پر خنده رو اسمش بهار بود این خانم اسمش بهار بود این خانم
نفهمیدم کجایی بود عاشق آشنایی بود
اسطوره ی زیبایی بود که دیدنش خدایی بود
دستاش به فکر یاری بود کارش فقط دلداری بود
هوا هوای عاشقی طراوتش بهاری بود
(sm42)
بهار - سامان(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انسان تنها به تنهایی در طبیعت تنها نمی میرد
دور از ما غمگین
نیازی به پرسیدن وجود ندارد
هزار بار در روز می گویند
خورشید بالا می رود یا خورشید بالا می رود
چشمانم را باز میکنم و گلها را باز می کنم
در اینجا یک عمر برای گوش دادن است
گل سرخ با آفتاب پرست
هرگز به شما قبل از شما ارزش نداری
شما می دانید که قلب زندانی شما را نازک می کند
جای شوم همیشه در اطراف است
یک قصر بیا
دوستان علاقه به آموزش فتوشاپ بصورت حرفه ای دارند؟
یاران موافق ...
جاده ها به جایی نمی روند
وگرنه مسافران ،
به خانه هایشان باز نمی گشتند ... (sm50)(sm172)(sm27)
(sm50)
آره، یک تاپیک بزن آموزش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirGraph [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام من علاقه دارم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirGraph [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چرا که نه، جای یه همچین تاپیک آموزشی ای در انجمن خالی هست. من جز طرفدارهای تاپیکتون میشم. البته به شرطیکه شروعش از مبتدی باشه ، اخه نوشتید به صورت حرفه ای...نقل قول:
صالح قرار بود چه کار کنی ؟
دوستان این دی وی دی کنسرت رو از گروه جیپسی کینگز دارم
نمیدونم تو انجمن طرفدار دارن یا نه
حجمش 7 گیگ هست؛ اگر این پست بالای 10 لایک خورد قرار میدم. لطفا اگر واقعا علاقه دارید لایک کنید, لایک فیک قبول نیست (sm128)
در غیر این صورت ارزش اپلود با این حجم بالا رو نداره (sm74)
ممنون (sm10)
Gipsy Kings - Live At Kenwood House In London
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم کی هست که بگم دوست دارم یا نه (sm2)
خدا گله دارم از این زمونه
که هر چی میکشم همش از اونه
(sm50)
(sm50)تیم ملی رها کن
گیتار از اینا تو انجمن نزار
(sm127)
چشم. ببخشید اشتباه کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shir Farhad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرافات در دین=خریتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دین اگه واقعا خالص باشه انسان رو به انسانیت دعوت میکنه نه به جای پای حضرت..
با یادآوری اینستاگرامی «حمید فرخنژاد» بازیگر محبوب سینمای ایران، «جواد یساری» مجوز فعالیت گرفت و به عرصه فعالیت مجاز فرهنگی بازگشت.
اینم مثل ناصر ملک مطیعی..
برای من نوشته های انجمن تو هم تو همه (sm25)
از شما خوبه؟
اره واقعا موافقم باهات(sm195)(sm195)(sm195)
با من بودی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeidaghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]