(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فقط یکی مث ممد دهن لق بعد دو هفته با کیونش فندق میشکنه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یادش بخیر فصل قبل مدعی بودن نمیدونم چی شد چجور شد تو چار تیم پنجم شدن
باشد تا کیونت رستگار شود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm118)(sm100)
8.1 (sm89)
این امیر کجاس بدبخت شدم رف(sm81)
چی شده پریود شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط lvlehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پریود میشدم از این بهتر بود والا(sm2)نقل قول:
به گا رفتم یعنی پسورد یوزر قبلیم رو فراموش کردم و نمیدونم چیه تازه اطلاعات یوزر پسورد و ایمیل و پسورد ایمیل ریکاوری تو یه فایل تکست بود که تو هارد قبلیم بود که متسفانه بدسکتور داشت و الان درایوهاش پرید و نمی تونم به اون دسترسی داشته باشم(sm74)