(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه اوه!!!!
برو خدارو شکر کن نزده زیر گوشت
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه اوه!!!!
برو خدارو شکر کن نزده زیر گوشت
نیشش رو تا بنا گوشش باز بود بزنه زیر گوشم ؟؟ حرفا میزنیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی ریدم تو اون مغزت خب اون دلش بوده یه دست میبردی (sm2) حداقل یه شماره میدادی خاک تو سر احمقت آبروی هرچه پسرو بردی (sm2)نقل قول:
(sm172)
حسرت بخور حل نمیشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اخلاقش اینطوری بودهنقل قول:
واسه من یه بار یه چیزی پیش اومد بدجور داشت سه میشد
البته هیز بازی نبوداا
ولی دختره قه قهه میزد همه داشتن نگاه میکردن بدجور
دیوص دو دقیقه قبلش داداشش هم اونجا بود بعدشم مطب دکتره یه منشی دیگه هم داره ! بعدشم حالا اون یه خنده کرد من باید پررو بازی دربیارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو بنده خدا دیگه یه خنده ای کرد منم ریدم به خودم وقتی دیدم نگام میکنه (sm2) هول شدم اساسی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 10 ام شب !؟ (sm77)
الان میرم توی کارش ! (sm118)