مردی که اشک نریزه آدم نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مردی که اشک نریزه آدم نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پارازيت دارم شديد
من رفته بودم نمایندگی ایران خودرونقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خانومه ماشین پذیرش میکرد
کارارو انجام داد برگشت به من گفت حاج اقا یه دونه از اون شماره ها رو بردار بریم!
به من گفت حاجیییییی!!!!!!!(حادثه ی اون دوتا جوون و حادثه منا هم رخ داده بود)
من اروم گفتم حاجی نیستم!
یه نگاه کرد گفت ایرادی نداره فقط اگه زیر دست و پا له نشی!
من گفتم حالا باز ریز دست و پا له بشی خوبه!!!!
یه مکثی کرد دوزاریش افتاد ! جوری میخندید که همه تو نمایندگی مارو نگاه میکردن!
پهن شده بود رو میزش!
مديربرنامه
اين مردك تيستو برام خواب و زندگي نذاشته هرشب زنگ ميزنه گريه ميكنه ميگه بيا فيت بديم(sm2)
چی شده میلاد انگار کرکو پرت ریخته . گلت پر شده دیگه قیلون نمیکشی ترانه نمیسرایی (sm146)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نه ميخوام ويندوز عوض كنم شايد درست شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره باو خداییش ضایع است حالا این دختره حرفه ای عمل کرد کسی نفهمید خداروشکر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با زیدش کات کرده تازگی ها شیش میزنه و توهم برمیدارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم رو کالوین هریس کار میکنم تا ردیفش کنم بیاد یه دارکوبی بزنه برات و بره
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله ندارم (sm25) آخر شب میام در خدمتتون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]