شاید که برگردی
شاید که پیدا شی
شاید که آغازی در انتها باشی
تمامه دیروز و پی تو میگردم
کجا گمم کردی
کجا گمت کردم ... (sm165)
نمایش نسخه قابل چاپ
شاید که برگردی
شاید که پیدا شی
شاید که آغازی در انتها باشی
تمامه دیروز و پی تو میگردم
کجا گمم کردی
کجا گمت کردم ... (sm165)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف نداره تازه لینک مسقیم هم میده
آخی نازی (sm51) فدات شم ای کاش خودم دختر بودم خودم میومدم بت پیشنهاد میدادم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم یکی از اون بدبخت هاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه تست میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی آپلود دات آی آر هم خوبه ؟
اون شكلك خنده بود چرا سيگار شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره امیر منتظرم اجرای هنگامه شروع بشه ! (sm51)
گرفتی مارو اینکه سقف مجازش تا 100 مگه (sm98)نقل قول:
رسول منشی دیگه تکرار نشه توهینت به هادی جونم . نمی بخشمت سخت تنبیه میشی (sm2)
به این نوع نقل ها میگن نقل تکمیلی خب حالا باید واست تعریفش کنم (sm2)
نقل تکمیلی چیست : به نقلی که برای کامل کردن کامنت قبلی توسط شخص کامنت گذار از پست خودش گرفته میشود میگویند نقلی تکمیلی (sm2)افتاد 3 نمره
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
صابر ريسيورت چيه