نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دکترم هیچی نشدم
شما هم لیسانس میگرفتی هیچی نمیشدی
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دکترم هیچی نشدم
شما هم لیسانس میگرفتی هیچی نمیشدی
whats up kids?(sm51)
[QUOTE=MaMaTiR;384002]هرکی ی راهی میره .. مهم اینه که خوب باشه اخرش(sm176)[/QUOTE
کاملا درسته (sm10)
تا ببینیم چی میشه....(sm27)
الانم گفت گفتم پفیوز اسفند ماه تمام سیم کشی رو عوض کردم کابل رو کار کشیدم (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی خودمُ کنترل کردم پفیوزشُ تو دلم گفتم (sm2)
حق داری هیچ وقت الکل نمیخوری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تورو دیگه چیکارت کنیم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب ملت ک.سخلی هستیم ما...نصفه شبی مثل بز نشستیم اینجا(sm2)
من دیگه برم.. شب خوش دوستان(sm127)
عزیزم چقد نا امید هستی طرز دیدنت به زندگی غلطه...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا برعکس برنامه های من خیلی سنگین و طولانیه برای آینده....مطمئن باش جای بیشرفت هست همیشه...فقط نیاز به تلاش و پشتکار دارهو البته یه مقدار هم پشتوانه....
رسول از من میشنوی از خیرش بگذر (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جووون عمو خطر (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناتینگ مای لاو (sm50)