@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این چشم های غم زده بنگر و بگو که آلبوم قبل رمضون میاد (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این چشم های غم زده بنگر و بگو که آلبوم قبل رمضون میاد (sm74)
یوسف اگه برادر دااااااااشت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت دکه جلو درب جنوب سی دی داره؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دموی آهنگ یگانه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از طرف : سینجول (sm2)
هادوووووو (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا تا اونجایی که من می دونم فقط سیگار داره و گوشی نگه می داره (sm2)نقل قول:
چایی هم داره (sm2) تازه 500 میگیره گوشیتم شارژ میکنه واسه دفه بعد باتریت تموم نشه (sm2)نقل قول:
خواستم تو تلگرام پیام بدم یادم رفت خوبی ؟ نوکرتم (sm174)نقل قول:
الان میخوام برم بیرون تا شب (sm127) (sm27)
سینجول با یوزر خودت بیا اینقد پیغوم نده دیوث باز شدی
شکر... (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چتر با خودت ببر (sm59)
گلوم خلوت ترین پس کوچه بن بست
سرم سرکش ترین فواره میدون
یه فنجون قهوه تو غمگین ترین کافه
یه عابر تو خیابونا , یه سرگردون
(sm50)
سینای جان کجایی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم تا من و اکبر پادگانیم سینا انلاین میشه؟ (sm2)
رئیس (sm19) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) از کدوم بخش حرفم برداشت کردی من ناراحت شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیلی برای ناراحتی وجود نداره (sm10)
(sm19)نقل قول:
اینقد تگ نزن نمودی (sm2)
فن کلاغ کوفینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) از زندان رها شدم اینطوری باهام حرف نزن دلم برات تنگ شده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) و سینا در کنارمان بود و آنگونه که شایسته بود قدرش نمیدانستیم (sm50)نقل قول:
پس وای بر ما که همانا از زیان دیدگانیم (sm9)
نقل قول:
آلبوم چیه !؟ (sm77)
آره میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یگانه سال 90 مصاحبه کرد گفت چاوشی بزودی از یادها میره. الان خودشو همون دختر بچه های 13،14 ساله هم گوش نمیکنن.نقل قول:
نقل قول:
(sm50)
مهدیار آیتونزش رو آپدیت نکرده ! (sm120)
یه ساعت برای مهدیار روضه خوندیم wav بذاره آخرش mp3 گذاشت ! (sm172)
شما مگه شاهکار بهت قول میدم رو گوش نکردی ؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جوری قبل انتشارش تعریف کرد گفت اتفاقات خوبی در راه است و فلان فکر کردم چه تغییر و تحولاتی تو سبک و سیاقش داده (sm2)
(sm50)نقل قول:
اکبر چطور میگذره؟ (sm50)
عالی (sm50)نقل قول:
یکِ یک...نقل قول:
(sm50)
رئیس سازمان حج و زیارت با مشکلات زیادی ویزا گرفتند و به عربستان رفتند که با بی اعتنایی، تهدید و انگشت نگاری مواجه شدند و با وجود پاسپورت سیاسی وسایل آنها را تفتیش کردند.
(sm2)
نقل قول:
من ***** میلتر سرم نمیشه من جز دسته دوم هستم که میشه ک.ون کن حواست به خودت باشه یه وقت ک.ونت رو به باد ندی(sm2)
کتایون شهابی تهیه کننده ایرانی در جشنواره کن امسال عضو هیات داوران است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سازمان بهداشت جهانی: زابل از جمله آلودهترین شهرهای جهان است
(sm3) یگانه یه آدم مذخرف که تا دیروز راه میرفت دماغش همیشه یه متر از خودش جلوتر بود (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
امشب شب جمعه ست دلتنگی عجیبی دارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه میخوره واسه خودش ! دچار سوزش شدید شده که این حرفو زده ....نقل قول:
ارزش ندار ه در موردش بحث کنه آدم