اواتار جدید بهتره (sm55) قبلی ابرومو برد (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
اواتار جدید بهتره (sm55) قبلی ابرومو برد (sm70)
من از بس صادقم تو دانشگاه به من میگن حامد امین (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
msbh : امیر راست میگه
یکیش خوده من . بیا ببین چه شعرای عالیییییییی میگم ولی خب هیشکی منو نمیشناسه و ناشناسمممممممم (sm70)
منظور شاعر گمنام ممره ها شعراش واقعا فوق العادست جاش واقعا تو البوم خالیه (sm50)
(sm19)محسن یه لحظه دیده شد اینجا رفت
(sm70) باز که رفتی سراغ خین و خین ریزینقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نذار اینووووو تورو خداااااا . همش تو کاره تیغ و این چیزایی چراااااااااا ؟
هر كه او دور ماند از اصل خويشنقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز جويد روزگار وصل خويش (sm70)
چشمانِ ماده شِمرِ تو کِی حمله می کنند
بر این حسینِ منزویِ خفته در دلم
ای سگ به روحِ بختِ من از انتخاب ِتو ...
(sm50)
آره به خوب نکته ای اشاره کردی منم شعراشو دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممری اگه این پیامو میخونی چندتا از ترانه هاتو اینجا بذار تا امشب بخونیم
(sm19)
دیدی خودت فسیلی من بعدش 20 تا پست دادم تو پست فسیل رو نقل گرفتی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک به صورت خودکار بعد از 5 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیست
سه ضلع كين؟؟؟؟نقل قول:
يغما از نظر گستردگي مضمون و وسعت دايره لغات رو دست نداره هر كي هر چي ميخواد بگه (sm50)
تقصیر الیه میگه از تیغ رفتم تو کار ابنبات چوبی (sm25)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
یاد فرزاد فرزین افتادم من بچه گیام فکر میکردم دو نفرن مثل کامران و هومن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از زیر جواب دادن فرار نکن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نمیدونی (sm77) ایشون از طرفدارای ۶ اتیشه استاد خراطهاست (sm59)نقل قول:
تیغو بگیر تو دستات خون بکش و پرندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو خطه چاقو بکش با با لبی که بخنده
(sm2)
شهیار قنبیری ایرج جنتی عطایی ارلان سرافراز یغما گلریی 4ضلع ترانه ایرانننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) فسیل سرعت ریده است
علی (sm98)
(sm70) امین همونایی که علی گفت
بچه ها خط طلایی با چی کشیده شده ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشد اشتباه پستی بود (sm70)
ببين برادر جان اگر شما تو موسيقي خيلي شاخي و ترانه هاي موسيقي اين مملكت رو حلاجي مردي من شعر و ترانه و.... رو در قالب ادبيات مطالعه كردم نه موسيقي كه بخش ناچيزينقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نابغه هم در نسل خودمون داريم اما فرصت و شرايط بروز و ظهورشون ديت نداده و الا كم نيستن
اما نكته مهم
تغيير ساختار زبان همگام با مناسبات اجتماعي غير قابل انكار تحليل خاصي هم نميخواد زبان هميشه تحت تاثير تحولات فرهتگي اجتماعي بوده و اگر قرار باشه الانم مثل 40 سال پيش بيان شعر بگن خريداري نداره چه برسه نسلاي قبل
حتي سايه و اخوان و نيما هم تو روزگار خودشون موثر تر بودن تا حالا
الان خوب شد فسیل (sm70)نقل قول:
(sm77)
امروز نشستم کل جزوه پژوهش عملیاتو خوندممممم
دست جیغ هورااااااااااا (sm70)
سجاد این محسن خودمونه آیا ؟؟؟ (sm77)
جان....!!!!عجب تحلیلی گرخیدم.....نقل قول:
اقا دم شما گرم (sm14)نقل قول:
یکی بیاد اینو به دوستان بفهمونه (sm2)
خوشم میاد تو این موارد هم نظریم(sm50)
چه غلطا باید بگن حامد صادق (sm70)نه امین (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کدوم محسنی؟(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همین میگم اگه جنبه تاثیر گذاریم باشه اینا هنوزم که هست کاراشون خودنمایی میکنه و حتی از تی وی ملی هم پخش میشه حالا به من بگو اینا چه تاثیری گذاشتن؟چند درصد مردم میشناسشون؟قبول دارم سلیقه مردم بد شده ولی باز اینا اگه اینقدر بزرگ بودن بیشتر میشناختنشون حالا بیایم بگیم فرصت ندادن بهشونم چرته مگه کارای شاملو با خونده شدن توسط خواننده ها گنده شد؟یا سایه؟و...اگه این عصر نابغه داشت بازم دیده میشد با همه بد سلیقگی هانقل قول:
دوس داری کدوم محسن باشم ؟؟؟(sm14)نقل قول:
قانون جبر و مورد عنایت قرار دادم من که اگه جایی رو که من میرسم تو رسیده باشینقل قول:
خودنمایی میکنه چون شعراشونم برگرفته از تحولات اجتماعی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول شاعر که میگه نسل بی خاطره من! هم سلقه مردم نزول کرده هم انچنان تحولی نداشتیم و به سمت قهقهرا کشیدن بعضیا به اسم تحول و فلان
ولی نمیتونی منکر بشی که همکاری با بزرگان بی تاثیره! نمیگم هر چیزی بخونن مانداگر میشه نه کیفیتشم باید جدای از موسیقیش قابل قبلو باشه اما تاثیرگذاریش رو چد برابر میکنه!
اینا که از تیغ سانسورو و تیوی پخش میشه اصلا ارزش بحث نداره مشخصه چیه دیگه!!
شاملو و سایه به خودی خود بزرگن اما تو شناخته شدنشون و محبوبیتشون چرا تاثیر داشته کم هم نداشته
نابغه داره اما این قدر در کنارش اراجیفم هست پشت اونا پنهان میشه اون وقت نبود به قولی دست زیاد شده اون زمان یکی گل میکرد میومد بالا الان نه.
بیخیال امین یه جوری حرف میزنی انگار من نفهمم که کسی بخواد بهم چیزی بفهمونه یا اینکه شما میدونین ما نمیدونیم حرف قلبمه زدن و همه بلدن من خواستم یه جور بگم که همه بگیری خیلی ها هم یکم فکر کنن جونگیرشون گرفتن(sm27)(sm66)
فرق نداره (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن پیشکسوتی؟؟؟(sm66)
جزوتو بیار ازت 4 تا سوال بپرسیم ببینم چقدر بلدی !!!نقل قول: