من فک میکردم دموکراسی برقراره حالا فهمیدم دیکتاتوری داره بیداد میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من فک میکردم دموکراسی برقراره حالا فهمیدم دیکتاتوری داره بیداد میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختری که از غیرت خوشش نمیاد یه جای کارش میلنگه ...
مو سی شط حمکرونی موکونم کا(sm51) تا موروسوم خونه موش موشوم کا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوالی که پیش میاد ، واقعا ارزش داشت؟نقل قول:
مشكل از اونجا شروع شد كه،
مـ.مه از صاحبِ مــ.مه عزيزتر شد!!!...
غمگينم؛
مث دختری كه وقتی با مامانش راه ميره،
همه فقط ميخ مامانش ميشن!!!...
بچه شش ساله الان تبلت داره،
من همسن اینا بودم خنگ بودم، بزرگترین سرگرمیم این بود که،
ميخوابيدم سر راه زن دائيم كه بياد با دامن از روم رد بشه!!!...
ﺭﻓﺘﻢ ﺣﺸﺮﻩ ﮐﺶ ﮔﺮﻓﺘﻢ
ﺭﻭﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ
.
.
.
.
ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺣﺸﺮﺍﺕ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﺗﺎﺯﻩ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﺣﺸﺮﺍﺗﻢ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﻣﺮﺍﻫﻤﻦ !ﻣﻮﻧﺪﻡ ﺑﺮﺍ ﺍﻭﻧﺎ ﭼﯽ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺖ ﻧﺸﻦ ! :|
ها چِرِه نوداشت کا (sm51) مو دیر ازدواج کردوم کا (sm51) مو قبلنا ها موگوفتوم که زن چی چیه کا (sm51) اینجی هم موگوفتوم اسنادش موجودونه کا(sm51) ولی وقتی ستوندوم فهمیدوم اشتب میکردوم کا (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مو زنومو دوست داروم
بهش احترام موزاروم
(sm51)
په خوشا به سعادتت (sm10)نقل قول:
موتوشکروم کا(sm176)(sm51)نقل قول:
مو همسن ایی بودوما زیر دوش میگوزیدوم میخندیدوم(sm51)نقل قول:
ای بابا ای باباجــ.اکشهمسايه بغليمون تاخيري رو با کارتنش خورده از 9 شب داره تلمــ.به ميزنه تا الان
دلم برا زنه ميسوزه هي ميخوام برم به زنه بگم تو برو استراحت کن من جات وايميسم اما صدا به صدا نميرسه!
دوست دارم آنچنان ببوسمت که بگویی : دیوانه
بعد محکم تر ببوسمت بگویی : روانی
آنگاه آغوشت را تیمارستانی کنم برای تمامی جنونم ...
.
.
.
.
.
.
.
.
خلاصه
حقیقتش میخام بکُنَمِت!!راه داره یا عاشقانه تر بگم؟
اینجوری که داره پیش میره من از الان گفته باشم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
پسر چادری دوست دارم :|
والا
بَچّہ : بابا؟
بابا : جانَم؟
بَچّہ : اولین جُملہ اے کِ بِ مامان گُفتے چے بود؟
بابا : چقد پست میذاریگــ.اییدیمون :|
چرا وقتی یه زنی حامله میشه ،
همه میرن دست میکشن به شیکمش و میگن : "وااااای،تبریک میگم"
اما هیشکی نمیزنه به ش.ومبول آقاهه بگه : "ایول،کارت درسته ها"
همان مردی که شد دلخون لیلی
که میگفتن بهش مجنون لیلی
حدیث عشق او هم یک کلک بود
فقط میخواست بذاره ک-و*ن.. لیلی
یه مرده سوار تاكسی میشه و شروع میكنه با راننده دردل كردن. میگه: از وقتی زنم آموزش رانندگی میدید هر شب ك-ی.رمو
میگرفت و میگفت دنده یك، دنده دو، و... حالا از وقتی گواهینامهشو گرفته شبا میاد ك-ی.رمو میگیره و میگه: 20 لیتر بنزین بریز
دیپلمات مردی است که همیشه
روز تولد زنش را به خاطر آورد
ولی
سنش را نه!
- رابرت فراست
آبروی ضرب المثل های زبان مادری ام را برده ای...
آمدی و
با یک گل بهار شد !
حالا فقط مانده
کبوتر با کبوتر
باز با باز
...................
مهدی شایان
دختر خوب دختریه که زیرت جیغ بزنه
نه سرت
.
.
.جمله سنگین بود عصاره م.مه نعنایی لطفا
دلـِ مـن تو رو میخواد .. چـشم من گریـه میخـواد (sm50)
ــــــــــــــــ
کجایی اون سیاوش (sm50)
ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﭼﺮﺍ ﺍﮐﺜﺮﻩ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﻣ.ﻤﻪ ﺳﻤﺘﻪ ﭼﭙﯿﺸﻮﻥ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﻩ ؟؟!!!
.ﭼﻮﻥ ﺑﻪ ﻗﻠﺐ ﻧﺰﺩﯾﮑﺘﺮﻩ ؟؟؟ !!!!ﻧﺨﯿﺮ ﮔﺰﯾﻨﻪ ﺍﻧﺤﺮﺍﻓﯽ ﺑﻮﺩﭼﻮﻥ ﺍﮐﺜﺮﻩ ﭘﺴﺮﺍ ﺭﺍﺳﺖ ﺩﺳﺘﻦ...داری م.متو نگاه میکنی؟؟!!خاک تو سرت
مردم از انگیزه های شما و صداقت شما و اهمیت رنج هایتان جز با مرگ شما متقاعد نمی شوند.
- آلبر کامو
آقا من یه چیزجدید فهمیدم دخترا پری.ود میشن نمیتونن قلیون بکشن....
......امرو به دوست دخترم گفتم بیا خونمون قيليون بكشيم گفت :بخدا پريـــ.ــودم
ميگن پترس اخرش ك.سخل شده بود
انگشت تو ك ون زناي محل ميكرد
بهونه بیداریِ من '' سِت قهوه ای چِشات ''
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیوونم حیوونای قدیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیز تو این شانس
(sm50)(sm50)(sm50)
(sm25)(sm25)(sm25)
ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺍﻗﻼً ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ، ﻫﻤﺎﻥ ﻃﻮﺭﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﻢ.
- ﻓﺌﻮﺩﻭﺭ ﺩﺍﺳﺘﺎﯾﻮﻓﺴﮑﯽ
آنکه یافت نمیشود ؛ آنم آرزوست ...
دلم شده دیوونه
خدا خودش میدونه
کوچه دلش میگیره
سکوتشو میشکونه
پنجره ها با فریاد
میگن کی باز میخونه (sm50)