خب بریم دیگه فرید جان
ممنون که امشبم با ما بودی ...(sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
خب بریم دیگه فرید جان
ممنون که امشبم با ما بودی ...(sm176)
جمشید هم دیگه با شادمهر کار نکرد(sm25)
خواهش میکنم(sm10)
شب خوش
آره حیف شد واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی نمیدونمو هم تو آلبومش قرار نداد
تنها نسخه ای که ازش باقی موند 192 ریپ شده از ویدئوهه
معلوم نیست چرا دیگه همکاریشو با شادی ادامه نداد
درحالی که میگفتن تو آلبومش شادمهرم هست (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm127)
شب به خیر .. شاد باشی (sm111)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه کی میاد دقیقا؟
باید بیاد فردا پس فردا
emshab (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
(sm137)
(sm173)
خبر داشته باشید این کارم قدیمیه تازه رفته برا پخش یا کلا جدیده ؟
جدیده قبلی هم جدید بود کارای البوم جدید هستن الان با این اهنگ 4 ترک از البوم جدید رو شنیدیم
قبلی مگه برا دو سال پیش نبود اگه اشتباه نکنم فقط تنظیمش جدید بودنقل قول:
به هر حال منتظریم ببینیم آلبومو چه کرده من انتظارم برای آلبوم خیلی بیشتر از گمت کردم و معروفه
ممکنه قبلا هم اهنگی ساخته شده باشه و یک سال بعد پخش شده باشه برای ما که نشنیدیم جدیده دیگه خلاصه این اهنگ که حتما جدید چون احتمالا باید از البوم خبری بشه
ینی امشب پخش بشه... (sm118)(sm118)(sm118)
امشب خبری نمیشه
بازم اهنگ جدید و بازم موجی از سردرگمی بین هوادارا
فردا شب احتمال زیاد پخش میشه
فردا شب بدون شک پخش میشه
سلام
خوبی فرید ؟ چه خبرا ؟
سلام...
سلامتی از 6 عصر اینجام (sm120)
نقل قول:
هه معلومه پس حسابی ذوق و شوق پیدا کردی واسه آهنگ جدید (sm70)
(sm120)
بیکاری+کمی چاشنی ذوق و شوق
منم دو تا خبر دارم یکیش خوبه یکیش نه زیاد (sm128)
این شادمهرم ما رو نمود
بابا دو تا اهنگ توی سبک فال قهوه و پرپرواز بخون
چی میشه مگه
بده حتما البومی در کار نیست(sm120)
اشتباه حدس زدی اتفاقا خوبه مربوط به آلبومه اون یکی درباره تک آهنگه (sm25)
ملودی(sm25)
کاوره باز :|
شادمهرم شادمهر قدیم
اقا این اهنگ تو دردسرهای عظیم دیشب پخش شد اخراش مال کیه؟؟
اسمش چیه؟
شادمهر همیشه به دنبال فضاهای جدید و نو میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه ثابت کرده خیلی بعیده تو چارچوب و مدلی که قبلا امتحانش کرده دوباره بخونه (sm120)
بحث شباهتش به آهنگ نانسی را به نظر من بهتره که صبر کنیم و قضاوتش را به عهده افرادی که علم موسیقی دارن بزاریم
امشب از بس سایتا رو چک کردم خسته شدم
فردا حتما میاد؟
انشالله ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگرم نیومد شنبه حتما پخش میشه
وای دیگه طاقت شنبه رو ندارم....(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس این خبر بدش چیه ملودی رو که باید صبر کنیم فردا یا پس فردا هم حتما میاد دیگه چه بدی داره(sm138)
از آلبوم اول شادمهر من پیگیر کاراش بودم
همیشه حساسیت رو شادمهر زیاده....
ولی شادمهر همیشه یه برگ برنده رو میکنه.....
خبر بده در مورد کل آهنگه (sm172) نگم بهترهنقل قول:
نمیخوام اشتیاقت واسه آهنگ از بین بره البته اینجور که من گفتم فکر کنم تا حالا از بین رفت (sm120)