(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
شخصا اعلام می کنم به هیج وجه ناسیونالیست نیستم ، به ایرانی بودنم و از نسل آریایی خوندنم هم کوچکترین بالندگی ندارم ...
انسان بودن رو قبول کردم فارق از هر چیزی که بخواد تحریف کنن تعریف انسانیت رو ...
جهانی متحد در زمان علیه یک مشت احمق صد در صد به موفقیت های بیشتری می رسه تا درگیری تو مقطع های مختلف با عربده کشی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
حالا مگه به حال ما مرده های بی مزار فرقی هم داره چی بشه ...
ما ها هستیم که عروسک بشیم تو دستای این همه ابله و بی فکر که هر جوری بخوان هم در اختیارشون هستیم
وقتی تو جایی پول میشه اساس وجود ، کلا دیکه صحبت از هر چیزی مسخره و سرسام آور به حساب میاد
اینقدر فشار هست و جو مسخره حاکم شده تو کشور که از بچه ۵ ساله تا پیر ۹۰ تو هر مکان و هر زمان صاحب اندیشه میشه و آینده نگری می کنه واسه همه چی
امیر واکینگ دد رو هنوز میبینی؟ چجوری شده؟ من این فصلشو دیگه نگرفتم .. همه رفتن این فصلم میگن میشون و یکی دیگه میرن.. گفتم ارزش نداره... ریدن تو سریال(sm3)
هر وقت احساس افسرده گی شدید داشتید اخبار ببینید ، مهم نیست مال کدوم کشور باشه ...
اخبار خودش افسردگی میاره.. اینوریا میگن کل دنیا اتیش گرفته.. اونوریا میگن ریدیم تو کشورتون هرچی بدبختی هست تو کشور شماست بقیه دنیا خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقاً تو برره گرفتار شدیم
فک کن با عروس بری سوار هواپیما بشی و تمام .. (sm50)
از اون طرف فک کن خوش شانس باشی و به هواپیما نرسی پلیس وسط راه جلوتو بگیره ..
همین دیگه. ، میبینیم که بدبخت از خود هم هست و واسه لحظاتی رها میشی تو خلصه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاست خیلی پیچیده تره از این دری وری هاست که با دیدن برنامه و گزارش های چند تا شیکپوش که تو بی بی سی و صدای آمریکا می چرخن و بی منطق و بی اساس پشت هم رد می کنن تا وقت تموم شه ...
تاریخ بخونید به جای دنبال کردن اخبار ...
(sm50)
بهترین دست خط موزیک باران از قدیم تا الان و حتی فرداهانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماها مرده های بی مزاریم افرین بهت افختار میکنم.۲۰،۱۰،۹۸
(sm50)
فوری،نخست وزیر کانادا گفته هواپیما اوکراینی با موشک ساقط شده است+ویدیو برخورد موشک با هواپیما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحبت های جنجالی خلبانی که دو روز پیش با هواپیمایی که سقوط کرد پرواز داشته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دوتا رو ندیدید ببینید ..
بنده با شهامت کامل عنوان می کنم هر چی دیشب گفتم زر زیادی زدم (sm50)بابا من فک کردم اینا دارن موشک پایگاه رو میگن (sm25)
هواپیمای اوکراینی با مخالفت مهندس ایرانی و موافقت مهندس پرواز اوکراینی پرید
منبع آگاه در فرودگاه امام خمینی(ره):
هواپیما نقص فنی داشت، مهندس ایرانی طبق فرم موجود اجازه پرواز را نداده بود اما مهندس اوکراینی ایرلاین مخالف و اعلام کرده که مشکلی برای پرواز نیست و پرواز میکنیم.
از این رو و با توجه به اینکه طبق قوانین نظر کارشناسی فرد ایرلاین به نظر کارشناسی فرودگاه ارجحیت دارد و نظر کارشناسی فرد ایرلاین اعمال میگردد، پرواز انجام شده است.
در شب حادثه، هواپیما دچار اشکال فنی بوده و همان شب پوسته روی موتور هواپیما (کالینگ هواپیما) جهت تعمیرات توسط تیم اوکراینی باز شده بود./نسیم
فیلمی که برای اولین بار منتشر می شود و ثابت می کند هواپیمای اوکراینی دقایقی قبل از سقوط اتش گرفته است
موشک کجا بود بابا...
واکنش ترامپ به تصویب قطعنامه محدود کردن اختیارات جنگی رئیسجمهور
رئیس جمهوری ایالات متحده گفت که این کار امکان درز اطلاعات در مورد جزئیات چنین اقدامی را افزایش میدهد. وی افزود که چنین اقدامی در نهایت به ضرر واشنگتن تمام خواهد شد.
اسوشیدپرس ساعاتی پیش رسما اعلام کرد کارکنان شرکت بویینگ، مشکلات هواپیماهای خود را مخفی کردهاند.
فرودگاه تل آویو هم یه موتور همون هواپیما آتیش گرفته ..
(sm50)
چرا برا من ایمیل میاد که پیام خصوصی داری ولی میام تو سایت خبری نیست؟(sm120)
حتما خیلی خصوصیه ...نقل قول:
اینجوری اصلا نمی تونه ...
تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها اینم هست(sm2)نقل قول:
میگم شاید میفرستن بعد شبیه تلگرام پاکش میکنن قبل خوندن(sm120)
طفلی به نام شادی ؛
دیریست گم شده ست.با چشمهای روشن براق ؛
با گیسویی بلند، به بالای آرزو؛
هر کس ازو نشانی دارد، ما را کند خبر؛
این هم نشان ما:
یک سو خلیج فارس ، سوی دگر خزر...
محمد رضا شفیعی کدکنی
(sm50)
به به به این صدا
فوق العاده زیبا ...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن آلوده
یوسف ندریده.. (sm50)
فیلم خوبیه کثافت
Knives Out 2019
Apocalyptica ...
(sm171)