16:15نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
16:15نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش لغو میشد بازی :|
بیچاره ها مصدوم نشن فقط!(sm74)
عجب باتلاقی ...
تو این زمینها فقط بکش زیرش جواب میده(sm120)
حداقل 2 مهاجم نوک باس میذاشت (sm120)
(sm3)لعنتیا وقت تلف میکنن
حیف جوونهامون که به خاطر اینا کشته میشن (sm3)
(sm3)اعصاب
استامینوفن خوردم باز درد میکنه سرم
نامه هامو پاره کردم
وقتی میخونی که نیست
هر چی اینجا با تو ساختم
خوب میدونی که نیست ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا میرم تو یاهو هی دانلود منجر میاد بالا یه چیزیرو میخاد دانلود کنه!!!!!!!
یعنی با هر کلیک تو یاهو یه دفه این دانلوده میاد بالا
مشکل از چیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm178)
بنویس که خیلی وقته واسه تو گریه نکردم..(sm50)
چرا تمامِ کلمات برای خوب بودنِ خانومِ " پری زنگنه " کم میارن !؟ (sm50)
به فراموشی بهار رفتيم، تو نبودی
به فراموشی سفرههای انبوه از نان رفتيم، تو نبودی
به گورستان هم كه يك روز آدينه رفتم،
نشانی از تو نبود
راستی تو كجا بودی ... (sm50)
محسن چاوشی کار بسیار شاد و سرحالی برای خندوانه خوانده است!!
سلطنتش در سرزمین خایه های باقر ادامه دارد
این حرفو اگه در رابطه با محسن نامجو یا شاهین میزدم صددرصد 3روز بن بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خودتو با موری مقایسه میکنی؟
اون موقع که امیر هنوز مدیر نبود موری شورشی یه تاپیک میزد بارانو به آتش میکشید (sm2)
خب معلومه که بن میشدی امیر به نکاح دایی محسن نامجو در اومده النکاح السنتی شَم خودم خوندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از آهنگ دیوونه چاوشی تعریف کردم 2 روز بن شدم بعد یکی از طرفدارهای شادمهر فحش خواهر و مادرمو داد بعد نیم ساعت درست شد
دیگه واسه من عادی شده (sm2)
شما گولاخا چقد نام کاربری عوض میکنین تو کیستینقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام یوزرمو بفروشم کسی نمیخره(sm2)
(sm81)
Allaxa = Unforgiven (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته میخواستی از مرز ردم کنی بفرستی افغانستان(sm2)
(sm2)
چشای خیس که خوابیدن نداره ... (sm50)
ولش کن مریدم یه دقه اومدیم خودتونو ببینیم باز حرف از بن شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با یکی بودم که بودنش عذابم بود
اما تصویر تو هر شب توی خوابم بود
نگو تقصیر منه که رفتم اتفاقا بود
چند دفعه گرفتنمت اما بازم قطع کردم
نمیدونی چند دفعه امروزم و لعنت کردم
نمیدونی تولدت چه حالی و رد کردم ، به خود بد کردم ... (sm50)
(sm81)موری من مریدتم خیلی خوبی نمودی در حقم
میلاد اصفهونی milad 777 اومده بود مشهد تو دو روز دو پاکت سیگار کشیدیم آخر دیدم این اگه چن روز دیگه بمونه مشهد ایران با مشکل کمبود سیگار مواجه میشه به خاطر ما دوتا یه دونه زدم تو گوشش گفتم برو شهر خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسره انقد چاوشیستی بود زرت وزرت چاوشی میذاشت و سیگار میکشید(sm2)ولی خیلی مرد بود اگه ریشاشو میزد چیزه **** میشد
(sm30)(sm2)نقل قول:
@
(sm81) یه دوره داشتم سیگاری میشدم طوری منو تو فیسبوق کوبوندی که در نطفه خفه شدنقل قول:
(sm19)سخنان کوبنده ات را قربان شوم
میلاد یه لهجه تابلوی اصفهونی داره که نگو(sm2)
دارم مغازمو میبرم یه جایی که کنار دستم پخش عمده ی سی دی و فیلم اورجینال تشریف داره که بهترینه تو اراک ... (sm59)
نه دیگه الان انقد صاب کارم به من گوزوژعر میگه دیگه من لال مونی گرفتم الان منو ببینی انقده مظلوم شدم(sm74)نقل قول:
(sm2)نمیاد دیگه مجمعنقل قول:
مگه میشه خودتو لوس نکن(sm70)نقل قول:
خیلی مرده خیلی لوتیه کلا ما اصفهانم رفتیم اصفهونی ها واسه ما شاهکار کردن از شام آوردن برامون اونم ساعت 3 شب بگیر تا پول بنزین ماشین حسین رو دادن تازه اونا دختر بودن ولی روی خیلی از مرد ها رو سفید کردن میلاد هم که اهل عشق بود پایه همه چی بود فک کنم اگه میگفتم بریم تو دستشویی های حرم یه *** پر تف مجلسی برام بزن بازم به من نه نمیگفت الان که فکرشو میکنم میبینم دلم پر حسرته که چرا اصلا اینو یه دست نکردمش هرچی گفتم نه نیاورد(sm54)نقل قول:
نه جدی میگمنقل قول:
این قسمتت یادم رفته بود(sm233)(sm26)نقل قول:
(sm64)(sm90)