یاران موافق امشب بیدارباش داریم ...
نخست وزیر میلاد ...
نمایش نسخه قابل چاپ
یاران موافق امشب بیدارباش داریم ...
نخست وزیر میلاد ...
هر کاری میکنم نمیتونم اینو(sm50) به تنهایی بذارم خنده ام میگیره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای چی آخه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان شرایط کاربر ویژه شدن در انجمن چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید یا اینکه هزینه میخواد اکانتیه؟ چه مزایایی داره؟
باز شروع شد . بابا ک.یرم تو روحانیون عزیز ولکن (sm2)(sm98)
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط salahsal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه چی میخوای دقیقا؟ کاربر ویژه نداریم!
(sm132)
ویرایش شد (sm2)
(sm59)
ویرایش شد.
کیرمون ....
ثریا - علی شیبانی (sm185)(sm90)
تو کلا مخت خرابه
میگم خودتو درگیر کردی ... مگر فقط تو مشکل دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من چهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که دیگه زیاد فکرمو درگیر نمی کنم انقد بدبختی هست که همش محصول این سیاست کثیفه
به غیر از نفرت چیزی تو فکر و ذهنم نیست . توام بی خیال شو . شعر بزار
اگر درگیر نیستی این موضوع سیاست بیخیال میشدینقل قول:
پس تو خودت باشه بیرون بروز نده .نقل قول:
منم هی بیام اه و ناله کنم فایده ندارد...
نقل قول:
من نیازی نیست جلوتو بگیرم خودت بفنا میری
این حرفا کسشره . به فنا میری چیه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی امیر قبلا تذکر داده که پست سیاسی نزارین . الانم 2 بار اومد دید
منم همین گفتم مسائل سیاسی جاش اینجا نیست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدرکنقل قول:
تو کاربر جدیدی . قبلا بوده که میگم . میخوای تگش کنم از خودش بپرسنقل قول:
بعدشم با پست دادن تو اینجا چی میخواد عوض بشه یا ثابت بشه ؟
منم میتونم مث تو هر روز بحث کنم اینجا بشه چی ؟ ا
سلام دوستان
تاپیک "دانلود آلبوم ایرانی بالاترین کیفیت" قانونی داره که لینکها برام نمایش داده نمیشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mymusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام برای من هم همین مشکل هست 4 پست آخری امروز لینک دانلود نداره غیر فعاله؟ آیا کسی دیگه این مشکل رو داره؟ از پست 3196 به بعد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لازم نیست من متقاعد کنم خودش هی مدام ازت می بینه متوجه میشی ..نقل قول:
اگه خیلی بهت فشار اومده بریز تو خیابان مث خیلیا که رفتن و دستگیر شدن . نه اینجا بشینی پشت سیستم
با کمال احترام برو بده (sm2)نقل قول:
من با صابرم دعوا کردم .
تو که دیگه جای خود داری. همشم تقصیر تو بود
خودتو تا میتونی خالی کن . .
منظورم این بود هی تکرار کنی بیاد ببینه میگه بهت .
حالا ادامه بدم بازم انگ نظام پرست و اینا رو میگن به ما .
من انقد می فهمم که هیچ ربطی نمی بینم این جا بخوام بحث راه بندازم
ولی تو مشکل داری نمی فهمی .
باز شروع کردین؟ مثل سگ و گربه به جون هم افتادین؟ چیکار دارین؟
پست عاشقانه نذارین که فحش ناموسی میدم گفته باشم(sm2)
چون که سیگار اصلا بهم نمیاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm196)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب بازی حساسیه رییس فیفا هم قراره بازی ببینه (به ک.یرم(sm2))
الان یک دانه از سرجیو راموس به زبان مشهدی میذارم حال کن (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm37)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی خیال بابا هر چقدر میتونی ادامه بده . به من چه .نقل قول:
کیرم دهن همه شون (sm39)