مگه همی مهدی اسکله از خراسان جنوبی نیستی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lvlehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه همی مهدی اسکله از خراسان جنوبی نیستی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lvlehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نکنه مهدی ترکه ای
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)یه تاپیک جنجالی بزنیم
کیونت هوار هوار(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)آخ اخ شرمنده فک کردم این اسکل سیسکویهنقل قول:
(sm19)خوبی قرمساق کجا بودی
از وقتی هاردم به گا رفت خیلی سعی کردم درستش کنم ولی نشد(sm81)مدتی گذشت مجبور شدم امروز یه اکانت دیگه بسازم و موضوع رو به امیر اطلاع بدم (sm50)هیچی دیگه فعلا که تو خدمت سربازی هستیم 4 ماه و 7 روز مونده از خدمتمون(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بروبچ یادتون نمیاد کی بود اهنگش از موسیقی ما پخش شد از مقلدای محسن بود صداش عوض شده بود
فقط یه اهنگ داد بعد مجاز شدنش میخواس البوم بده
الی اگه تو یاهو به امیر دسترسی داری بهش بگو این پسورد یوزر من رو بده(sm81) من که کلا همه چی پریده به چیزی دسترسی ندارم(sm81)
Haris => Mehdi
خب ببین سایت از صفر شروع کرده ها یوزرت اصلا نیس (sm70)نقل قول: