اصلا من از اولش اعتقاد داشتم باید 2روز اخر هفته تعطیل باشیم 1روز کمِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا من از اولش اعتقاد داشتم باید 2روز اخر هفته تعطیل باشیم 1روز کمِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سحر آخری کجایید پیداتون نیست؟ دارید استراحت میکنید که باز برید راهپیمایی؟ (sm70)
(sm10)(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خواب زیاد سردرد گرفتم (sm120)
هنوز زوده که بهتر شم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش خوابم دیگه وقت ندارم به خودکشی فکر کنم (sm2)
(sm29)هنوز جرئت نکردم حتی دانلود کنم، میترسم ب.رینه به حالم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین دور و ور در عالم کابوس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتی آخریم بگیریم بره پی کارش تا سال بعد (sm118)(sm120)
میگم کارگزینی بفرستت کنار دست شیرزاد کار یاد بگیری ها (sm2)نقل قول:
گوگولی ِ بابا (sm127)نقل قول:
پیر شدیم رفت (sm81)(sm50) البته منزل میگه اینطوری بیشتر شبیه باباها شدی (sm120)
ریش رو که میزنم ولی شقیقه چند تا سفید شده (sm81)البته کمه خدا کنه زیاد نشه (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@ همه (sm120)
حالا که دیدم میخوان استیلی و عابدزاده رو ببرن کمیته اخلاق به خاطر عکس با استاد اندی ، گفتم مگه من چیم از اینا کمتره (sm2) اینا دارن به استاد اندی توهین میکنن (sm81) مگه عکس گرفتن با استاد جرمه (sm142)(sm120)
هر کی هم بگه این عکس فوتوشاپه نامرده نامرررررررررررررد (sm120) ( عکس های دیگر هم هست که اجازه انتشار ندارم درک کنین و تقاضا ندین (sm2) ) البته یکم تاریک بود سیاه افتادیم ، شما سفید ببینین (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت مولانا ... (sm146)(sm45)
الکی میگــــــــــی (sm120) خواب که دوای سردردِ که (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت فکر خودکشی به سرت زد یادت بیاد که چنگیز گوش نداده داری میمیری (sm2)نقل قول:
هنوز زوده که بهتر شم (sm132)
همش خوابم دیگه وقت ندارم به خودکشی فکر کنم (sm2)
ترس ـت کاملا منطقیِ (sm2)نقل قول:
(sm29)هنوز جرئت نکردم حتی دانلود کنم، میترسم ب.رینه به حالم (sm2)
نمیدونم این روز آخری چرا تموم نمیشه لامصب صب یه عــــــــــالمه خوابیدم پاشدم میبینم 9:43ـس (sm138) باز با کلی تمرکز خوابیدم بیدار شدم میبینم تازه 12:59 (sm178) روزهای پیش زودتر از 3 بیدار نمیشدم (sm120)نقل قول:
همین دور و ور در عالم کابوس (sm120)
به سلامتی آخریم بگیریم بره پی کارش تا سال بعد (sm118)(sm120)