ﻣﻬﺮﺍﻥ ﻣﺪﯾﺮﯼ ۳۰ ﻗﺴﻤﺖ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﺳﺎﺧﺖ ،ﺷﻠﻮﺍﺭ ﺟﺎﻣﻌﻪﭘﺰﺷﮑﯽ ﺭﻭ ﮐﺸﯿﺪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ، ﺗﺮﮐﯿﻪ ﻫﻢ ﻓﺎﻃﻤﺎ ﮔﻞ ﻣﯿﺴﺎﺯﻩﺑﻌﺪ ۳۰۰ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﻨﻮﺯ ﻟﺐ ﻫﻢ ﻧﮕﺮﻓﺘﻦ...!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
ﻣﻬﺮﺍﻥ ﻣﺪﯾﺮﯼ ۳۰ ﻗﺴﻤﺖ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﺳﺎﺧﺖ ،ﺷﻠﻮﺍﺭ ﺟﺎﻣﻌﻪﭘﺰﺷﮑﯽ ﺭﻭ ﮐﺸﯿﺪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ، ﺗﺮﮐﯿﻪ ﻫﻢ ﻓﺎﻃﻤﺎ ﮔﻞ ﻣﯿﺴﺎﺯﻩﺑﻌﺪ ۳۰۰ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﻨﻮﺯ ﻟﺐ ﻫﻢ ﻧﮕﺮﻓﺘﻦ...!!!
کیروش در تیم ملی ماندگار شدسرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در ادامه قراردادش با تیم ملی همکاری خواهد کرد.
کیروش در تیم ملی ماندگار شد
به گزارش فارس، بعد از جلسه امروز کارلوس کی روش و علی کفاشیان توافق شد تا این مربی پرتغالی به کارش در تیم ملی ادامه دهد.(sm135)(sm135)(sm135)
سرسی: اون کرم کوچولو که لای پاهات هست نصف عقلتو ازت گرفته
تیریون : راستش رو بخوای اونقدر هم کوچولو نیست!!!(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تمام دنیا رو گشتم
و هر جایی که میرم مردم درباره خدایِ راستین حرف میزنن
همشون فکر میکنن خدای واقعی رو پیدا کردن
اما تنها خدای راستینی که وجود داره ،
لای پاهای یه زن ــه !(sm50)
(sm50)
(sm169)
کارت دارم کوشی پ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم یه شات میدی
وات د فاک فقط 22 دقیقه
ببین میتونی بزنی یوتیوب 720 بدی
(sm50)
عسلامی ها ریختن تو پیج پرویش یعنی ببین اینا دارن با چه اعتقادات پوچی زندگی می کنن از مرگ یه نفر ابراز خوشحالی می کنن واقعا جای تاسف داره بیشعوری و نفهمی به این میگن حالا ایشون فوت شدن روحشون هم قرینه ارامش به خاطر بی احتیاطی و سهل انگاری این اتفاق افتاده این ابلهان می خوان یه چیزی رو به خدا بچسبون واقعا این مملکت داره به کجا میره تا چند سال اینده دیگه کاملا انسانیت از بین میره یعنی اینا می خوان بگن خدا داره مجازات میکنه واقعا جای تاسف(sm25)
(sm118)ایول این جملش بدجوری سرصدا میکنه
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی گفته باوووو کیه که به حرفش گوش کنه (sm70)
(sm54)خب پس480 بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم کافه باووو حوصلمون پوکید بریم یه قلیونی بکشیم(sm50)
الی تو روحت هوار هوار(sm2)
(sm10)آ قربون
(sm127)
لاشی کجایی تو میای تاپیک حرف نمیزنی میرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چن روز پیش موشکل داغ شدن سیستم داشتم فهمیدی یا نه
خدا شاهده صبح تا شب سر کارم ...چی بود حالا مشکلت ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاور سیستم تازه گذاشته بودم گرین 330 بعد یه روز صب بعد یه ساعت روشنی کل سیستم داغ شد خاموش شد بعد اونم این اتفاق نیفتادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بگو من چه کنم نیگران باشم یا نه اینجور که خوندم خاموش شدن سیستم بعد داغ شدن بخاطر پاور و فن سی پی یو هست که پاور نو هستش فنم اگر مورد داره چرا کل سیستم داغ کرد مادربورد خود فن گرافیک هاردم یه بوی بدی سوختگی فلزم قبلش بلند شد
یک بله اگه فن سی پی یو مشکل داشته باشه کل سیستمتم داغ می کنه ..تو از سیستم کار بکش چه می دونم یه کاری که سی پی یو زیاد در گیر بشه ..بعد سریعسیستم رو ریستارت کن برو تو تنظیمات مادربرد دمای سی پی یو رو نگاه کن ببین چنده به من بگو ...نقل قول:
اینا عزیزم فلزه رو برد هم به هم متصله یکیش که داغ کنه رو اونا هم تاثیر می زاره..در ضمن دمای داخل کیس بره بالا ..کل قطعات داغ میشه
چند تا سوال ؟ برق مادربرد رو درست وصل کردی ؟
فن پاورت مشکلی نداره ؟
من که دس نزدم شرکته وصل کردهنقل قول:
کیس بقلش بازه چون فن کیس صدا میده قط کردم
(sm2)گفتم. چيز ِ خاصي نشده. كات كرده فقط (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
اتاقت که گرم نیست ؟ ..همین رو تست کن چند تا برنامه سنگین اجرا کن اگه فن سی پی یو مشکل داشته باشه سیستم ریستارت میشه ..یعنی سی پی یو که داغ بشه سیستم ریستارت میشه ..ولی تو باهاش کار کن یه 20 مین بعد ریستارت کن ببین دما چقدره به من بگو ..معلوم میشه فن سی پی مشکل داره یا نه .می تونی از نرم افزارای دمایی که دمای سی پی یو رو نشون میده استفاده کنی ولی بیشترشون مشکل دارن ..فن پاورت درست کار می کنه ؟نقل قول:
یه مورد دیگه هم می تونه باشه پاور مشکل داشته باشه ..برق یه خورده زیاد تر بیاد رو سیستم ..البته بعیده ..ببین یاس اینایی که می گم یکی یکی تست کنی تا بفهمی مشکل کجاست ..عیب یابی خیلی سخته پیداش که کردی دیگه رفعش کاری نداره ...نمیشه گفت دقیق مشکل از کجاست باید جدا جدا ..تست کرد
من چه میدونم فن پاور درس کار میکنه یا نه داره کار میکنه دیگه
دمای سی پی یو رو نیگا کننقل قول:
سی پی یوت اینتله یا amd ?
e5500نقل قول:
نوشته اصلی توسط al!reza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دما تا 70 درجه اینا مشکل نداره ..بیشتر بشه ..یا فنت مشکل داره ..یا تحویه سیستمت یا اتاقت گرمهنقل قول:
(sm10)اوکینقل قول:
Nigahen1989
زیر نویس فارسی اینو کدوم سایت پیدا کنم؟
- (sm74)
- (sm2)
Nigahen1989
زیر نویس فارسی اینو کدوم سایت پیدا کنم؟
(sm74) Nigahen: Nagina Part II
الانم زنگ زدم باز پرسیدم ..گفت ربطی اصلا به پاور نداره ..مخصوصا گرین دیگه خوبه ...همون گفت 99 درصد مشکل فن سی پی یو باشه اینم که خاموش شده مادربرد اتوماتیک وقتی دما زیاد میشه برای اینکه سی پی یو نسوزه سیستمو خاموش می کنه ...برو دما رو تو ستاپ مادربرد نسگا کن ..احتمالا باس یه فن جدید بگیر..خرابیای سیستم به خاطر داغ شدن تو تابستون خیلی بیشتره ..اتاقتم ببین هواش 27 درجه بالاتر نرهنقل قول:
حالا خنکی به کنار اصن میخواستم فن cpu بخاطر صداشم عوض کنم الان پاور گرین گذاشتم اصن صدا نداره لامصبنقل قول:
یارو گفت بیا فن اینتل بذار ولی فک کنم خوب نیس اخه از همه ارزونتره
تا چقد می خوای هزینه کنی من یه فن خوب بهت معرفی کنم ؟نقل قول: