منم زیاد خوشم نمیاد ولی منم به خاطر اینه که منم گفتم باهاتون میام ....(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم زیاد خوشم نمیاد ولی منم به خاطر اینه که منم گفتم باهاتون میام ....(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همين الانش ميتونم ٢٠٠ تا ايدي تلگرام بهتون بدم ولي اونجوري فايده نداره
فقط همين ٢ تا خواهرن؟ برادري چيزي؟
ببند اون دهنتو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره جور کن ! (sm2)
آره باید هم شهری باشیم !
یا خانوم پروازی باشه ! (sm70)
ديوث خواهرش به تو چه ربطي داره تعريف كن بينيم(sm2)
داره یکیشون کوچیکه یکیشونم سربازه (sm50)نقل قول:
اه اينطوري كه حال نميده.من با يكي دوست بودم ٢ تا خواهر بودن فقط يكي ديگه هم بود فقط خودش بود.خيلي بهم خوش ميگذشت(sm2)
واسه چی میخوای بدونی ؟ دیوث تو خودت داری دیگه حیا کن (sm2)نقل قول:
من همين الانش ٣ تا دوست دختر دارم ٢ تا دوسته دور دوري،٢ تا هم ازين مدلا كه بريم بيرون يه گشتي بزنيم
ولي كلا ادمه طماعيم (sm2)