یا اسکوچیچ یا منصوریان ولی انشالا پرگیس خان ابقا میشه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یا اسکوچیچ یا منصوریان ولی انشالا پرگیس خان ابقا میشه (sm2)
فقط واسه اینکه روتو کم کنه اومد یه پوزخند زد و رفت (sm2) (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد
توریست .. رادیو - گریم
چیز دیگه ای میشه به لیست اضافه کرده؟ اگه بخوای از دید یکی که علاقه ای به یزدانی نداره بگی(sm120)
دیگه این ریدنای تیمش واسش طبیعی شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرواز کن - تونل کندواننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم کیسه کشا ریختن بیرون دارن شادی میکنن
میگن یکی از بازیکنای ذوب آهن تو آکادمی استقلال بوده (sm2)
دیوث باز چرت و پرت تحویلم ندی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم با این دوتا خیل حال کردم - به نظر من پرواز کن بهترین کار آلبومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم فردا میاد (sm120)
تا دیروز خودتو با توریست دار زده بودی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]