آلبوم شاهین کی میاد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم شاهین کی میاد؟
کسی تو خونشون چای ساز داره ؟ کتریمون پوکیده میخوام ببینم بروز شیم یا همی روش سنتی رو پی بگیریم (sm120)
(sm120) از اینا داریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس یه سایت خوب و به روز واسه دانلود فیلم های x265 معرفی کن لطفا ...
یوزر Milad777 الان چیه؟!؟!؟
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرارمون یادت نره (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالاخودتو ناراحت نکن خان (sm70) شوما کاراتو قبل نصب شب بکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوای باغ پاییزم ... (sm172)
دی وی دی 03 گوگوش رو برات گیر آوردم اورجینال خیلی خوبه (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در چه حالی ؟ (sm59)
من با یکی بودنش عذابم بود ... (sm50)
چه نگاه زیبایی .. (sm88)
(sm2)
گل روی قبر مادرم میذاشت ... (sm172)
کیفیتو!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایناس اورجینالات (sm2)
راستی خط لبشم کج کشیده (sm120)
این دی وی دی پارس ویدئو بوده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تو اگه بهترشو داری بده (sm98) نمیدی که فقط بلدی پُز بدی باهاش ..
2 روز دیگه میمیری بزار حداقل دعای خیری پشت سرت باشه (sm2)تو که نمیخوای آرشیوت رو به گور ببری (sm2)(sm30)
کدوم اهنگشه این؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پل (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من چه (sm70)نقل قول:
دیوث گوگوش داریوش موزیک ویدئو یا چیز دیگه ای داری بده منم دی وی دی برات پست میکنم هر چی که داشته باشم (sm50)نقل قول:
فیلمارو نمیزنی نه ؟! (sm172)
بخدا اصلا یادم رفته بود
بعدم چند وقته سرم خیلی شلوغه
خونمون خالیه
یکی بیارید بزنیم زمین
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاس خونتون؟
من ؟ کرمانشاهنقل قول:
فکر کردم نوشتی زیر زمین
هیچی ولش کن پس زمین نمیشه بزنیم
(sm120)
تهراننقل قول:
(sm2)
تهران دریاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
یا کتاب حافظ. شما تا حالا ظهر کتاب حافظ خوندی؟
اصن روز باز کنی خوب درنمیآد. اما در عوض شب. الان ببین جمشید اومد گفت یهدونه واسه ما وا کن،
گفتم چیه؟ تو فکر دلبری؟ گفت نه، امشب تو فکر همه دیوونههام. که خب طبیعتن دلبرم توش مستتره! وا کردیم،
گفت آقا برین گره از زلف یار باز کنین، امشبُ تا میتونین دراز کنین، اگرم اوشون یهمقدار ناز کرد، شما نیاز کنین؛ جهنمِ ضرر! یهشبه دیگه.
پری دریای هم دارهنقل قول:
اوه yes
من فقط نهنگاشو دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]