[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
120 تومن
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
120 تومن
(sm120) اخه سیستم به غایت معمولی من در حدی نیس که بپرسی تا چقد هزینه میکنی در حد چن ده تومن باشه خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی ولش کن برو همون فن معمولی بگیر چند تا فنم بگیر بزار تو کیست درشم ببند خاک نگیره .(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)فن اینتل یه سایته زده 9500 ولی چن تا فنم داره گرین و دیپ کول بین 20 تومن تا 45 تومن نوشته کم صدا هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فن کیس 12 تومنه یه تیکه پلاستیک از فن cpuگرونتره
من اینجا می خرم 5 تومن (sm2) از مزیت های شهر های کوچیک همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)این هیستوری فایرفاکس پاک نمیشه چرا جالبه واقن
سایت سو.پر رفتی ؟ (sm70)نقل قول:
(sm2)نه اسکل این سایتایی که لوگین میکنی ادرسم پاک میشه ولی وقتی میری توش قسمت یوزر کلیک میکنی باز یوزرت میاد (sm2)نقل قول:
من وقتی سایت سو.پر می رم هیستوری رو پاک می کنم (sm2)نقل قول:
ﭼـــــــــــــــــاﺩﺭﯼ ﺍﮔــــــــــــــــــــــ ـرﻫــــــــــــﺴــــــــ ــــــﺘـــــــــــــــــ� �ــﻢ
ﻟﺒﺎﺱ ﻫﺎﯼ ﻗﺸﻨﮓ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ !ﻏﺮﻭﺏ ﺟﻤﻌﻪ ﺍﮔﺮ ﺩﻟﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﺩﺷﺎﺩﯼ ﻫﺎﯾﻢ ﻫﻢ ﺳﺮﺟﺎﯾﺶ ﺍﺳﺖ!ﺳﺮﺳﺠﺎﺩﻩ ﺍﮔﺮ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﻢﮔﺎﻫﯽ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺗﻪ ﺩﻝ ﻣﯽ ﺧﻨﺪﻡ!ﺑﻪ ﺭﻭﺿﻪ ﻭ ﺩﻋﺎ ﺍﮔﺮ ﻣﯽ ﺭﻭﻡﺩﺭ ﭘﺎﺭﮎ ﻫﻢ ﻗﺪﻡ ﻣﯽ ﺯﻧﻢ!ﺷﺎﯾﺪ ﺟﺎﯾﻢ ﺑﻬﺸﺖ ﻧﺒﺎﺷﺪﻭﻟﯽ✘ ﭼـــــــــــــــــــــــ� �ـــــــﺎﺩﺭﻡ✘ ﺑﻬﺸﺖ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ!ﻣﺮﺍ ﻫﺮﭼﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺧﻄﺎﺏ ﮐﻦﺑﺮﺍﯾﻢ ﺍﺯﺳﺨﺘﯽ ﻫﺎﯾﺶ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﺑﯿﺎﻭﺭ!ﻭﻟﯽ ﺑﺪﺍﻥ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺖ ﺭﻭﯼ ﻣﻦ ﺍﺛﺮﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎﯼ ✘ﭼــــــــــــــــــــــ ـــــــﺎﺩﺭﯼ✘ ﺑﻮﺩﻧﻢ ﺭﺍﺑﺎﻫﯿﭻ چيزعوض نمي کنم! من ازادمای حسودفتنه نمیهراسم بگذارهرچه میگویندبگویندﺯﯾﺒﺎ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﻭﻟﯽ ﺗﻤﺎﻣﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭُﺥ ﻫﺮﮐﺲ ﻭناکس نمي کشمﻣﻦ ﺭﺍﻫﻢ ﺭﺍﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺿﺎﯼ ﺍﻭ ﺣﺠﺎﺏ ﺩﺍﺭﻡ!
- (sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشینقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی هوو یه اسپری روون کننده هست بگیر سرش یه نی داره بعد کابلا رو بکن فقط کابل پاور رو بزن سیستم رو روشن کن فن که چرخید از اون اسپری یکی دو تا بزن اون قسمت بالایی فن که سیم ها رفته داخلش
روی خود فن هم وسطش یه بر چسب داره اروم بازش کن یه سوراخه تو اونم یه دو سه تا اسپری بزن تا صداش قطع بشه ( کیس حالت خوابیده بذار )
بعد که کیس سر پا کردی دوباره پاور بزن ببین سیمی چیزی بهش نمیخوره که صدا بده اگه فن اضافی هم داری اسپری کن روون بشن گرد خاکاشم پاک کن
اگه میتونیم فن سی پیو بردار ببین زیرش خمیر داره اگه نو خریدی احتمالا خمیر داره وگرنه چک کن خمیر سلیکون هم کم باشه باعث داغ شدنش میشه
خو ایکیو کسی نداد بهش که (sm2)نقل قول:
داره میگه فارسی گشاد اقلا کلیک کن رو لینکت توام یه توفه ای مث سینجولنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب من سرچ کردم براش ندیدم توشو
فارسشیو نداره
بره دوبله بگیره
بعدشم کی فیلم هندی سال 89 میبینه اخه ؟(sm2)
(sm181)
(sm118)
(Sepehr Khalse – Siah Mese Barf (Ft Alireza JJ, Sijal, Behzad Leito
(sm50)
الی هستی؟
دنياي من تاريك و غمگينه، بار ِ جدايي خيلي سنگينه
هر كس كه از حالم خبر داره، از شونه هام اين بارُ برداره
(sm50)
امیرو اینو خریدم .. نظرت؟
(sm132)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خروجی صداش عالیه (sm132)
آلبوم میاد؟(sm120) اگه اونو میگی باید هدفون رو آماده کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
به سعید هم بگو خودشو معرفی کنه (sm2)نقل قول:
پرشین موزیک چی شد؟(sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نه چه تاپیکی؟(sm120)نقل قول:
میزدی بنش میکردی میگفتی تبلیغ نکن (sm2)نقل قول:
اون روز با خانومش یاد گذشته ها رو میکردیم(sm120)نقل قول:
ها تولدش بودنقل قول:
(sm169)
آهنگ جدید از بازیگر محبوب سینما و تلویزیون " کامران تفتی " به نام " باج "(sm2)
البوم سینا خوبه (sm50)
کاوه هم خوبه (sm59)
(sm50)
ماه پیش همچین وقتی چه خوب بود(sm50)
چرا اونوقت اتفاقی خاصی افتاده تو اون روز(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]