دوستان سلام
چطور میتونم کابر ویژه سابیت بشم؟؟؟
کسی اطلاع داره؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان سلام
چطور میتونم کابر ویژه سابیت بشم؟؟؟
کسی اطلاع داره؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZARIBORDBAR2017 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به ادمین انجمن آقا امیر پیغام خصوصی بدید راهنماییتون میکنه لینک پایین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آقا بازی دیشب از نظر من خیلی عالی بود واقعا نسبت به بازی با آرژانتین علاوه بر دفاع که پیشرفت داشتیم حملات هم داشتیم که متاسفانه به گل نرسید..
اون گل هم از نظر من((sm59)) آفساید نیست و ما مساوی کردیم..
ولی همین که تونستیم تیمی که در دنیا بهترینه رو به زانو در بیاریم و دروازه اش رو باز کنیم به قول عادل مثل چی کیف کردیما..(sm2)
خواهش میکنم بی انصاف نباشید خداییش پیشرفت داشتن بچه های تیم ملی ایول..(sm127)
(sm30) ارسطو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
هنگامه ... جنون
(sm211)(sm210)
دوستان زمانیکه هارد رو میخوایم ایجکت کنیم و این ارور میاد دلیلش چی هست و باید چیکار کرد؟
دقت کردم هیچ برنامه ای باز نداشتم ولی بازهم میومد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سلام رضا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روش سوم اینو تست کن
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مشکل زمانی بوجود میاد که درایور های usb ویندوز به درستی نصب نشده باشد
یعنی ویندوز شما خوب نیست و از یک ویندوز نسخه اورجینال استفاده کنید.
گاهی اوقات هم ممکنه هاردتون ویروسی شده باشد و بعد از پاک کردن ویروس میتونه درایو usb شما قفل شده باشد که از نرم افزار unlocker
استفاده کنید و درایور را از حالت قفل خارج کنید و یک بار سیستم را ریستارت کنید
یا علی
ممنونم از فرهاد و علی عزیز برای راهنماییتون. واقعا استفاده کردم خصوصا از لبنکی که علی داد ... (sm10)
فقط یه سوال دیگه، اینجور مواقع بدون ایجکت کردن کابل رو از لپ تاپ بکشیم مشکلی برای هارد بوجود میاد؟
نقل قول:
مشکل که بوجود میاد اما بصورت اصولی ایجکت کنید سعی کنید کابل را بیرون نکشید
قربانت داداش (sm10)نقل قول:
من خیلی هارو دیدم بدون این کار هیچ مشکلی واسشون پیش نیومده! حتی سالیان دراز.
اما این کار رو انجام بدی، بهتره.
کاش واسه این روزای سخت آماده میکردی منو تا لحظه ی خداحافظی آسون بگیرم رفتنو
(sm50)
(sm50)
(sm50)
هنوز این خسته از خود رو پا هاشه . . . (sm50)
خووندن از پاره های قلبت برا همه نیست ساده . . . عرفان - راه من 2 . . . (sm74) (sm127) (sm74)
Avril Lavigne . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA
هیچ بر نامه ای نیست که بدون افت کیفیت فایلی رو تبدیل کنه . . .
شاید یه بر نامه کم تر از بقیه کیفیت رو کم کنه ، ولی بدون افت کیفیت تبدیل کردن امکان نداره . . .
به نظرم فرمت تلویزیون یا رسیوری که باهاش ضبط می کنی رو از mpeg به ts تغییر بده . . .
و با این نرم افزار ها ، تبدیل ، و ادیت کن :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA
مرسی . . .
منم در گیر کارام بودم خب . . .
اون فیلم هایی که قبل از سال 1380 ساخته شدن ، رو می تونیم بذاریم . . .
اونایی که بعد از سال 1380 ساخته شدن رو نمی تونیم بذاریم . . .
چون شرکت های پخش و تهیه کننده های فیلم ها از انجمن شکایت می کنن و درد سر درست می شه . . .
تو امکان آپلود داری !؟
سرعت اینترنتت توی ساعات رایگان خوبه !؟
بلدی فایل رو چند تیکه کنی تا آپلودش راحت تر بشه !؟
اگرم امکان آپلود نداری ، که فدای سرت و ولشون کن . . .
خلاصه :
اگه خواستی آپلود کنی ، و کمک یا راه نمایی ای نیاز داشتی ، بگو تا راه نماییت کنم . . .
قربانت . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برف روی صدا های رفته می بارد
مسافرم کجای زمان گذشته گم شده است !؟
کدام ساعت معکوس مرا به او خواهد رساند !؟
. . . . . (sm50) (sm127) (sm50)
یاد گرفتم چه جوری از کانال های پولی یِ ماهواره ضبط کنم . . . دی شب در پوست خودم نمی گنجدم از شوق کانال HBO . . . (sm50)
چه کوچک است و غم انگیز دل خوشی ها مان . . . (sm172)
مهدی موسوی . . . (sm50)
حالا این همه کانال سریال و فیلم و موزیک . . . کو حال و نفسی که به بینم . . . (sm25)
(sm1)
ای (sm74)
پول یه هاردو باید بدم قاب
(sm81)
جا نداری داخل کیس یا مادربوردت پورت خالی نداره یا پاورت سیم تغذیه نداره دیگه هادی؟
کیس م جا نداره . بعدم نمیخوام ببندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام موقت وصل کنم 2 ترا بهش انتقال بدم بردارم
خوب این که میشه هادی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه الان چن تا هارد وصل داری؟
2تا با یکی ssd میشه 3
حوصله ندارم یکی از هاردا رو در بیارم اینو ببندم جاش دوباره اینو بزارم اونو در بیارم .
کیس منم قدیمی شده روان نمیره سر جا
خوب رو اس اس دی که حتما ویندوزت هست به این کاری نداریم.
اول یک هارد رو جدا کن و جدیده رو وصل کن و بعد اطلاعات همون هارد یک رو که وصله انتقال بده.
بعد هاردی که خالی شد رو جدا کن و هارد دومی رو بجاش وصل کن و انتقال بده.
بعدم هارد نو رو جدا کن و هارد یک رو جایگزینش کن.
مثل آب خوردن.
خب میگم منم حوصله ندارم گرافیکم بزرگه برای اینکار گرافیک رو هم باید در بیارم و وصل کنم
دردسرش زیاده
چقدر بی حوصله ای تو هم هادی (sm120)نقل قول:
صلاح مملکت خویش خسروان دانندنقل قول:
من باشم 190 واسه یک قاب تبدیل نمیدم!
آخه تو فکر کن این 2 ترا انتقال دادم بهش برداشتم
2 ترا فضام باز شده . من این 2 ترا رو تا عید دوباره پر می کنم خودمو می شناسم ..
اونوقت چه کار کنم (sm2)
اونوقت باید یه 4 ترا اینترنال بگیرم . که اگه قاب هم داشته باشم راحته این کار ..
البته فعلا که نمی گیرم 190 هم نمیدم .