[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با با چقد از موزن مطلب میزنن ..
صفا رو خیلی دوس دارم .. (sm50)
(sm50)
(sm70)دیشب میخواستم بهش اشاره کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو به حرف من شک داری الدنگ(sm39)
قالیو دیدم یاد خاطرات حاجی افتادم هیشکی برای من حاجی ریش طلا نمیشه عاشق شمردن گلهای قالی بود(sm172)(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حسادتی مامانییییی(sm74) تو مادرزن چهارم ولی عزیز دوردونه من هستی تازه 2 روز پیش دعوتم کردی بیام چند ماه بمونم خونت(sm142)
این حرفها نزن این جماعت چشم بین فکر میکنن تو از ته دلت این حرفها میزنی نمیدونن که شوخی میکنی اینها قدرت شوخ طبی شما در سن ** سالگی دست کم گرفتن(sm120)
یره آلبوم آشفته بازار اوریجینالش موجوده ؟