(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر مهندس مدیونی اگه اسم بچه ات رو نزاری اندی (sm120)
نقل قول:
منم بدم نمیاد ولی پیر نشون میده آدمو (sm120)منم از پیری بدم میاد (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندی ابن الاسی
خودتو لو دادیا (sm2) پس تو اونو سیر میخوری به این وضع دچار میشی (sm2) من منظورم Garlic بود که میخورم اینجوری میشم (sm59)نقل قول:
نه دیشب 11 شب (sm70) ولی هی میخوابم هی پا میشم (sm120)
حالا ببین چهارشنبه میترکونه استاد (sm50)(sm120) فک کنم تنباکو کم بیاری (sm2)تا میتونی تنباکو و ذغال انبار کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حاضرم تو اون لحظه ای که دارم شاهکار استاد رو گوش میدم تو افق محو شمنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همینطوری هم تو افق محوی خودت خبر نداری(sm10)(sm2)نقل قول:
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنمای شمس مفخر تبریز رو ز شرق
من هدهدم حضور سلیمانم آرزوست