پارو رو هر دفعه که میرسم بهش کپ میکنم..
نمایش نسخه قابل چاپ
پارو رو هر دفعه که میرسم بهش کپ میکنم..
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pedram [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن رو پارو با هم بریم فضانقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ملودی و تنظیمی
چه شعری
چه فضایی
آفرین !نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر فکر کردی برای فهمیدنش ؟! (sm70)
احسان سلام (sm100)
تو پارو عاشق اونجام که میگه سرم چندتا کتاب رنگ و رو رفته..
(sm51)خوبی مشتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرکار داشتم گوش میدادم تو فضا بودم رفیقم اومده میگه پاشو جمع کن الان کارا به گا میره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی باور نکرد این آدم بی شکل بغیر از عشق با چیزی موافق نیست (sm50)
Mohsen Chavoshi
Just now ·
فقط ميخواستم شكل خودم باشم..
سلام احمد جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
خانواده رد میشن یه لباس تنت کن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pedram [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقطه اوج گرفتن تنظیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamdijam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عین اسکلا رفته بودی تو خوردش ! (sm2)نقل قول:
اینجا خانواده زندگی میکنه(sm120) کار از رد شدن گذشته(sm120)نقل قول:
سیستم نوئه لباس توش نی :))نقل قول:
یه چیزی اعطا کنید بذاریم(sm175)
چقدر محسن با من هماهنگه ، همین لحظه داشتم زمزمه میکردمش !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم رو دوست داشتی ؟!
سرباز اینقد ناراحت تا حالا ندیده بودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیرینی ، یه دست بده پس ! (sm51)نقل قول:
ها دقیقا (sm2)نقل قول:
گفتم عکستونو با آلبوم میل کنید ، دختره از چشاش عکس فرستاده مخ محسنو بزنه (sm2) ولی داره گریه میکنه ، نوشته با این اشکا دریا ساختیم واسه پاروی بی قایقت (sm74)
راستش من دوست داشتم یه آلبوم راک اصیل باشه یا حداقل سه چهار تا راک داشته باشهنقل قول:
اما همینم خیلی خوبه
آلبوم فضای دپ شدیدی داره
(sm169)
با اختلاف تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
نه دنیا از سرم خیلی زیادی بود
نه پیشونی نوشتم بود کم باشم
به هر طرحی شکلک در نیاوردم
فقط میخواستم شکل خودم باشم
نقل قول:
- (sm2) ندارم
دقیقا همون چیزی که میخواستیم(sm132)نقل قول:
آلبوم بعدی محسن بعد محرم و صفر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهاااااااااااااااااااااای راه زیاد..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بعضي وقتا لازمه خودتونو بغضتونو خالي كنيد من فقط تلنگر ميزنم كه خالي كنيد خودتونو و بعدش راحت بشيد و خلاص
من غمگين نيستم من بيشتر اندوهگينم
(sm81)
برای همین هم تفنگ سر پر و "جز" رو گذاشته که کمی تحول ایجاد کنه !نقل قول:
خداییش موسیقی داخل کشور چیه ، لس آنجلسی ها هم نمیتونن اینطوری کار کنن !
تنها کسی که میشنهاختم بتونه این سبک ها رو اجرا کنه سیاوش بود که اونم دیگه حوصله قدیم رو نداره
یک عذر خواهی بزرگ بدهکارم به مسعود امامی که فکر می کردم در آلبوم "همیشگی اش" اشکالات مهمی وجود دارد!
مسعود خان من پیشگو نبودم و به همین دلیل تصور نمی کردم بعد از آلبوم تو، آلبوم هایی منتشر شوند که شنیدن آنها به همت مردانه و اراده پولادین احتیاج داشته باشد!
مسعود خان، آلبوم تو لااقل "توهم" ندارد و می توان آنرا یکبار شنید و سپس به تو انتقاد کرد و مثلاً در بدترین حالت فحش بارانت کرد اما آلبوم های دوستان...!
بگذریم، فکر می کنم تو هم موافقی که بگذریم!
بحرینی چی میگهههه ؟
یکی آهنگ پینک فلوید رو گوش بده ببینه چطوره؟من وقت ندارم(sm2)
میشناسمت (sm2)نقل قول:
سیاوش باید با ترانه سرای قوی کار کنه ، باید با خشایار کار کنهنقل قول:
آلبوم خیلی خوب بود
البته تنظیم اشکال داشت که کلا تو ایران تنظیم همیشه مشکل داره
کی اینو آدم حساب میکنه...نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]قصد ندارم كسي رو هم غمگين كنم
آدمهايي كه قلبشون زنگار بسته منو نخواهند فهميد و توقعي هم ازشون ندارم
(sm175)
دارم لذت میبرم از گوش دادن به این آلبوم (sm132)نقل قول:
سیاوش باید یا خودش تنظیم کنه یا بده محسن (sm81)(sm81)نقل قول:
یکی از فانتزی هام اینه سیاوش با روزبه و محسن چاووشی کار کنه