قرار بود 24 که چیتو شد 23 فردا شهادت نیست مگه؟.یا فردا تموم میشه؟
الکی بیدار نمونیم.یا اگه تو سریال باشه.امکان داره امشب لو بره؟
ای با و ا (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
قرار بود 24 که چیتو شد 23 فردا شهادت نیست مگه؟.یا فردا تموم میشه؟
الکی بیدار نمونیم.یا اگه تو سریال باشه.امکان داره امشب لو بره؟
ای با و ا (sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به جون خودم تازه ویندوز نصب کردم فقط چندتا نرم افزار دانلود کردم (sm120)
تو یه روستایی یه مردی بود که دار و ندارش یه اسب بود . باهاش کار میکرد
آقا میزنه اسب فرار میکنه مردم میان پیشش میگن بیچاره شدی تنها سرمایه ات رفت مرد گفت "شاید آره شایدم نه"
فرداش اسبه میاد با 5 تا مادیون سفید باز مردم میان دورش جمع میشن میگن تو خوشبخت ترینی تو ثروت ترینی مرد میگه "شاید آره شایدم نه"
بعد یه مدت پسرش حوس میکنه اسب سواری کنه بره یه چرخی بزنه آقا از اسبه میفته زمین و فلج میشه
باز مردم میان دورش میگن بدبخت شدی بیچاره شدی تنها شدی پسرت فلج شد مرد میگه "شاید آره شایدم نه"
آقا چند وقت بعدش اونجا اطراف روستا یه معدن میزنن همه جوونا میرن اونجا کار میکنن میزنه معدن میریزه همه میمیرن غیر از جوون یارو
باز همه مردم دور و ورش جمع میشن میگن جوون ما همه مُردن جوون تو زنده ست چقدر خوشانسی تو چقدر خوشبختی مرد میگه "شاید آره شایدم نه"
میدونی چرا به حرف مردم توجه نکرد ؟! چون امیدش به خدا بود ! (sm74)
همیشه یادت باشه تاریک ترین لحظه شب قبل از طلوع خورشیده پس اگه گیری تو کارته کافیه دستتو به زانو بزنی و بگی " یا علـــــــــــی"
(sm50)
(sm2)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کافری دیگه باهات حرف نمیزنم(sm2)شعر شاهینم نذار(sm2)چهره واقیت با این داستان معلوم شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببند اون حلقتو ممد نوبری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
ریدم تو این شرکتای ایرانی بی پدرا معلوم نیست چطور میزنن رو سیدی اینارو (sm3)
فک کنم خودشون نسخه ام پی تری رو زدن روی سیدی صوتی 5 تا از تراکاش همین گوه بازیارو داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کنار تو قدم میزدم و دور و برم
چشم ها پر خون شد قرنیه ها ریخت به هم ...(sm50)