بفاک رفته را حرف مفتیست کار(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
بفاک رفته را حرف مفتیست کار(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)برین به دین بریـــــــــــــــن بدیــــــــــــــــــن (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه پیانو باحالی میزنه . ببینشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای خدا مُردم از خنده اینا رو از کدوم قبرستونی کپی میکنی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسام الدین سراج آلبوم دل آرا ... (sm181)
متن آهنگ عمو شاهین تشریف دارهنقل قول:
میدونم اون که دوسم داشت واسه من یه بیقراره باهمون خاطره هامون سُر رام چشم انتظاره میدونم اونکه دوسم داشت ...نقل قول:
اینو داره میزنه (sm118)
سیاست طویله قرمساق ها (sm2) این آهنگ خیلی معروفه ترامادول شاهین نجفی که پس از آن فروش ترامادول در داروخانه مجاز اعلام شد (sm2)نقل قول:
اینو هر چی گشتم پیدا نکردم خودم تایپ کردم (sm120)
اوه یس پس بگو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]