والا من از شعر معر سر در نمیارم (sm120) ولی همون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
والا من از شعر معر سر در نمیارم (sm120) ولی همون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلا ای بلا دختر مردم بلا ای بلا بوی گل گندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یکی قابل فهم تر شد
والله که شهر بیتو مرا حبس میشود
آوارگی و کوه و بیابانم آرزوست
چه جورم (sm2)نقل قول:
(sm2)قول میدم کارمند خوبی باشم برات فقط منو نفرست پیش شیرزاد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای استاد: تو گل بندری آره آره والا (sm127)(sm2)نقل قول:
خصوصی بفرست قول میدم انتظار عمومی نکنم (sm2)
(sm120)نقل قول:
خوبه که... ریش سپید مجلس میشی... همه بهت احترام میذارن... جلوت خم و راست میشن (sm120)نقل قول:
تو گفتی وقتی که سیـــــــر میخوری میخوابی با سردرد و سرگیجه بیدار میشی من که کلا مشکلم کم خوابیِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ecuـت نسوزه انقدر خواب و بیدار میشی (sm120)
به محض اینکه خطایی ازت سر بزنه میری ور دست شیرزاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا فعلاً عمومی رو داشته باش تا خصوصی بیاد (sm2)
ریش سفید ِ مجلس : دکتر منهدس اسی بزن زنگو (sm2)
باشه باشه من غلط بکنم (sm81)(sm2)نقل قول:
وعده سر خرمن؟ خب بفرست دیگه تعلل جایز نیست (sm2)
چرا این "بابا" ـشُ جا میندازی؟ مهمِ که من میگم خب... ریش سپید تاپیک دکتر مهندس بابا اسی (sm146)دیلینگ دیلینگ (sm2)
وعده سر ِ جالیز (sm2)باید اجازه بگیرم ریلیز کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن جناب آقای دکتر مهندس بابا اسی (sm120) چقد خودمو تحویل گرفتم (sm2)
هَنوز مُنتَظِری بیاد و یارِ تو شه
بَهارِ تو مُرده دِلِت چِقَدر خوشه
(sm81)