باو حالم خوب نيست داش مهدي (sm2) يه چيزي گفتم ديگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باو حالم خوب نيست داش مهدي (sm2) يه چيزي گفتم ديگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه همینطوری یچیزی میگی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره (sm2)تا االآن 90 نود درصد دوستام توو فيس منو بلاك كردن. بچه هاي باران نه هاا(sm30) اينجا عادت دارن نظر ِ مخالف رو بشنون (sm59)نقل قول:
(sm121)
(sm172)
(sm98)
سلام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice girl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واتفورد به لیگ برتر انگلیس صعود کرد
i sometimes wish i'd never been born at all (sm50)
سلام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice girl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بورنموثم مستقیم میاد احتمالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه بورو هم بیاد از پلی اف! بامفورد سال بعد لیگ بازی کنه (sm111)
دلم نمیاد 2 ساعت وقت بزارم Dallas Buyers Club ببینم. (sm120)
امین احتمالا دیدی، چجوریاس فیلم خوبی بود به نظرت؟ (sm120)
فکر کنم اونم دوتا بازی ببره صعود میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
dont say that , u are my love (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Best Friend (sm50)
نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم معمولیه! اگر دنبال یه دلیل وسه دیدن میگردی حضور مک کانای و جرد لتو شاید تنها دلیلش باشه (sm120)
دلیل خوبی نیست. (sm120)نقل قول:
پس هیچی امشبم فقط موزیک میگوشم تا از فردا 3 گانه ها رو شروع کنم. (sm120)
امروز بورو باخت نوریچم فکر کنم مساوی داد اگر بورنموث فردا بزنه میاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
carry on (sm50)
حالا کلن بعدن تو وقت ازادی چیزی دیدیم بد نیست ولی اون طور نست که بذاری تو اولویت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حصوله داری نظرت در مورد تانگو شیطانو بگو (sm120)
(sm120)نقل قول:
مورینیو اونور کری خوندناشو شروع کرده واسه ارسنال(sm59) فردا بازی قشنگی میشه (sm118)
فقط لستر داره همه رو میبره اگه اینطوری پیش بره چلسی رو هم میتونه ببره حتما تو لیگ برتر میمونه
(The Woman In Black 2 (Angel Of Death
فیلم خوبیه (sm59)
خوزه چیزی نگفته! ونگر فرار رو به جلو کرده خوزه هم خیلی شیک جوابشُ داد (sm120)نقل قول:
بعیده مگر مهاجمامون برسن فعلا که حضور هر 3 در هاله ای از ابهامه (sm120)
فکر کنم با اختلاف کم ببریم (sm132)
در زندگی یه چیزایی هست که عقلت موافقه،
احساستم موافقه ولیولی گشادی *** باعث میشه قضیه منتفی بشه!!!
*** تو تصمیم گیری خیلی مهمه،خیلیییی...
واسه مورینیو فقط بازی با 4 تا دفاع و 5 تا هافبک دفاعی و 1 مهاجم دفاعی بسه واسه بردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلو لستر جشن قهرمانی میگیریم
(sm120) کلا خوب جواب میده ...نقل قول:
اره میبرید احتمال زیاد
يقينا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] قوىترين آلبوم ماست!
عمرا
(sm70)
کسی از شما نظر نخواست منحرفنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm115)
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm154)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دختره تو اهنگ صادق خوب میخونه (sm120)(sm118)
گردوی سرنوشت چرا پوکی؟؟! (sm50)
(sm27)
از تاپیک شادی:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سلام خدمت داداشی ها (sm10)
اینجا خیلی شلوغه به خاطر همینم میخوام درخواست کنم از بچه ها اگه کسی آلبوم قدیمی خاطرات مرده از 0111Band رو با کیفیت بالا داره لطف کن بزاره
خیلی آلبومش قشنگه ممنون
I learned from my mistakes
Try hard to respect people for what they believing in
(sm50)
(sm27)
مطلب داریم اشترم تا ساعت یک بیدار بوده ممرم وقتی هوا گرمه با کیونش میره زیر لحاف حالا حالا ها معطلیم (sm172)
Realtek.Audio.Driver.vR2.76
آمد
(sm2)