دلم می خواد یه بار گوشت خوک بخورم . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دلم می خواد یه بار گوشت خوک بخورم . . . (sm50)
اونم یکی از اون ج...اکشاست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعادت نداریم ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اونم ، همونم ،
همونی که تا آخرش گفت می مونم ... (sm172)
راک استارای قبل از تو ، سوءِ تفاهم بودن . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی حرفِ که بعد از مرگ ، اندازه ی چهارتا آلبوم ، تک آهنگ منتشر نشده از یه خواننده منتشر شه ...
کارای خاله لیلا چقدر کیفیت شون پایین تشریف داره تازگیا ... (البته فقط از نظر موسیقی می گم نه ترانه و صدا)
قرار بود آواتار بعدیم لیلا فروهر باشه که قسمت نشد . . . (sm51)
(sm50)
آهنگ گلای لاله عباسی به اندازه ی آهنگ بوی گندم از داریوش ، شهیار و واروژ برای من مهمه . . . تا آخر عمر . . . (sm50)
بوی بهار نارنج میاد . . . (sm50) (sm127) (sm50)
هما میر افشار . . . (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
(sm74)
اون قدری که از اسم " هما " خوشم میاد ، از اسم " خودم " خوشم نمیاد . . . (sm50)
تو دامِ شبطان بیفتم بهتر از اینه که تو دامِ تو بیفتم ...
(sm172)
هما روستا
(sm50)
خیلی دلم گرفت ،
تو اون پیاده رو ... (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی امضات اشکال نگارشی داره . . .
تمامِ تو سهمِ منِ | به کم قانعم نکن (sm170)
این جوری درسته :
تمام تو سهم منه ، به کم قانعم نکن . . .
کلمه ی " من " در جای گاه فعل (کننده ی کار) قرار گرفته ، پس کسره ( -ِ ) که برای مفعول به کار می ره رو ، نمی گیره . . .
منه یعنی : من است . . .
تمام تو سهم من است . . .
شبم شده روز
روزم شده شب
بی تفاوتی یعنی این ...
(sm81)
امید که فرصت و امکان جبران فراهم باشد . . . (sm50)
ناطق بعدی ،
از اینور ... (sm50)
کارِ جدید علیرضا قرایی منش ، زیباست ...
جان دلم صابر (sm19)نقل قول:
راست میگی آ (sm120)
من کلا از زبان فارسی خوشم نمیومد (sm2)
ولی زبان فارسی و همچنین ادبیاتتت خیلی قویه صابر (sm128)
نوشتنت رو خیلی دوست دارم، مثل خودت (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت . . . (sm19)
برو بابا کدوم ادّبیات . . . (sm2)
(sm50)
فدای تو (sm176)نقل قول:
(sm70) برو بابا کدوم ادّبیات . . .
چطوری فرشید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد آهنگ سکوت اجباری از ماد مازل و اشکان دبّاغ رو که مال 3 یا 4 سال پیشه رو ، گوشیدی !؟ (sm74)
موزیک ویدیوی این آهنگ با کار گردانی یِ پیام قربانی ، به نظرم مهم ترین موزیک ویدیویِ فارسی زبانه . . . حتماً و حتماٌ به بین . . . (sm50)
گوش کردم از جفتشون ، راضیم از کارشون ...نقل قول:
(sm50)(sm127) (sm50)
چرا تموم نمی شه ...
ممنونم خوبم . از بیکاری دارم دیوانه میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش این ترس تکراری
سکوت اجباری . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندکی صبر . . . (sm50)
رام - سقوط ... (sm172)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
کینگ رام - چراغ قرمز . . . (sm81)
شیر و عسل (sm59)
(sm27)(sm25) (sm27)
ندارم پناهی به جز بی پناهی
(sm172)