معیارتونو مشخص کنین دقیق تا بحث کنیم!
دلبوسکه از نظر تاکتیکی هیچ بوده همیشه دلیلم دارم واسش! همیشه بازنده بوده
در حالی که فرگوسن و مورینیو وونگر جزو بهترینان از نظر تاکتیک (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
معیارتونو مشخص کنین دقیق تا بحث کنیم!
دلبوسکه از نظر تاکتیکی هیچ بوده همیشه دلیلم دارم واسش! همیشه بازنده بوده
در حالی که فرگوسن و مورینیو وونگر جزو بهترینان از نظر تاکتیک (sm10)
به هر حال بحث فایده نداره
در اخر همشون پشم اسکار تابارز هم نیستن(sm120)
عزیز من مربی بدون ابزار هیچی نیست....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی پپ با بهترین تیم زمان خودش پپ شد...
ولی مورینیو تو اینتر نصف بارسا ابزار نداشت....
اره اسکولز و گیگز نسل عوض کردنه (sm120)فرگوسن چرا تیماش تو اروپا نتیجه نمیگیرن؟(sm120)چون به سبک دلبوسکه به بازیکنایی مثل گیگز بازی میداد (sm120)دلبوسکه هم تو جهان رید (sm120)نتیجه هر دو برابر ن پس هر دو کوچیکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه 7 تا بازیکن ریدمون از سبک رو نیاری تو تیم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل از این جامش دفاع نکن که از لیستش معلوم بود میرینه....
در بزرگی فرگوسن همین بس که مویس با همون تیم هفتم شد که فرگی قهرمانش کرد (sm120)
اما این اسپانیا رو به هر کی میدادی دیگه کمتر از سه امتیاز نمیگرفت (sm120)
مربی که تاکتیک نداشته باشه 2 هفته هم دووم نمیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثال مشخص:کیروش-لوکزامبورگو-کاماچو تو رئال
این همه کارشناس یعنی نفهمیدن دلبوسکه تاکتیک نداره
مگه همه باید اتوبوسی یا تیکی تاکا بازی کنن
بر منکر بزرگی مورینیو لعنت ولی نمیشه یه مربی مثه مو رو با یه مربی سنتی مثه دلبوسکه یا روی هاجسون مقایسه کرد(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کروش هم اگه مساوی میگرفت از ارژانتین یعنی ایران از ارژانتین بزرگتره ؟(sm120)نقل قول:
تو که انقدر دنبال بازی زیبا هستی و ادعات میشه بیلسا بهترینه پس قبول کن بازی اینتر -بارسلونا 90 دقیقه توپ رو تا دفاع اوردن ولی اینتری ها کشیدن زیرش (sm120)
من مورینیو رو قبول دارم ولی مغلطه نکن (sm120)
اگه پپ تونست بایرن رو به سه گانه برسونه اون موقع ما نباید درمورد پپ هم گوه خوری کنیم(sm120)
بازم همون کس شر.2 تا رو مثال میزنی 30 تا بازیکن دیگه پشم(sm120)فرگوسن اندازه تیمش بهترین نتایجا رو گرفته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم اگر مسی و رونالدو و ژاوی و اینیستا.... داشت 40 بار قهرمان میشد