(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
این نام کاریری که الان گذاشتی چقد آشناست(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)Allaxa رو هی باید ترجمه میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحت شدم Changed واضح و مبرهن (sm70)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)
(sm50)
به زودی تیزر ویدئوی آلبوم تجربه گن از شادمهر عقیلی...
اونی که چند سال پیش هم همین نام کاربری رو داشت خودت بودی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من نبودم!(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط Allaxa و Unforgiven (sm51)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)تنگ باشه ترجیحانقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای همین گفتم اشناستنقل قول:
قبلا یکی به همین نام کاربری بود اسمش یادم نیست