(sm172)تا الان یک و نیم میلیون از دیجی خرید کردم (sm9)معتاد شدم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)تا الان یک و نیم میلیون از دیجی خرید کردم (sm9)معتاد شدم
(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه از دی جی چندین ماه خرید نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمتاش رو مقایسه میکنم با جاهای دیگه بعضا تا 150 هزار تومنم میکنه تو پاچه
ژژژژژژژژژژژوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بنداز بندازه منم خیلی با وسواس خرید میکردم تو پاچم نره صرفا بخاطر مشتری مداریشو پست یکروزش میگرفتم منتهی الان چن ماهی یه سری از اجناسش خداییش ارزونتره کیفیتشونم خوبه میتونی اعتماد کنی مثلا بامیلو بنجل فروشه بی پدرانقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه از این جشنواره ها و امثالهم خرید میکنم مثلا هارد ssd خریدم 99 تومن موس پد هارد از این چیزا قیمتاش کمتر نباشه بیشتر نیس خلاصه مقایسه میکنم مطمئن شدم بعد
- (sm70)
(sm2)ای بابا اینو که نزده بودم - چرا بود !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیبه
میذاشتم که تلگرامم مذاشتم
یادم رفت پاک کنم فک کنم
اومدم بزنم دیدم فیکه نزدم -الان رفتم دیدم هست پاک کردم
خوب شد گفتی
(sm2)
لنترن هم کار نمیکنه (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم لوگان قرار است که در تاریخ ۳ مارس ۲۰۱۷ (۱۳ اسفند ۱۳۹۵) اکران شود.
کیفیت تی وی پلاس چرا اینقد پایین
لیلا بلوکات دوس داشتم 1080 ببینم!
ی مودم 3372 ایرانسل از بامیلو می خوام بگیرم برای اولین خرید چقدر تخفیف می ده؟نقل قول:
شنیدم ارسال ب شهرستانش خیلی طول می کشه راسته؟
اگه openvpn رو اون جایی که خدمات میگیری نبسته، یه openvpn رو سرور بزن، لذت ببرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همن قدر میدونم که مخابرات گورت های openvpn رو بسته ولی ایرانسل هنوز بازه
من رو سرورم نصب کردم راضیم
نمک نشناسی دیوث من چن بار برای این بانک ملی یاری رساندم (sm50)(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سایت بگیری 15 تومن از اپ 20 تومن بایدم اولین خریدت باشه بایدم بالای 100 باشه
بامیلو چون رایگان میفرسته بیشتر جنساشو با سفارشی میفرسته دیر میاد که ارزونم باشه ضرر نکنن برای مودمم صبر کن حراجمعه تخفیف میخوره
باو مودم ایرانسل میخواین برین از نمایندگی بگیرین ..
زنگ بزنید 600 میفرستن براتون
(sm2)
اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
خب اونجا هم 10 گیگ رایگان داره هم رایگانم میفرستن اونم مدل رو . (sm120)نقل قول:
مشخصا حتما میخوای با همی باز کنی ؟ اون افزونه برنامه عکس معمولی رو نصب کنی نمیشه ؟نقل قول:
فردا تخفيف رو اين مودم مى خوره؟ بازم اگه 20تومن بخوره عاليهنقل قول:
حراجمعه 5 اذره مگه سایتش نرفتی توضیح داده اون روز روز جهانی تخفیفه ! اگه دیده باشی هر سال تی وی گزارش میده از اینجور تخفیفا تو اروپا و امریکا اینقد ملت میریزن فروشگاهها زخمی و کشته داده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم مردی
الان ديدم... بنظرچقدر تخفيف مى تونه بخوره که اون موقع بخرمنقل قول:
(sm2)
توام یه مودم میخوای بگیری نمودی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اشترم
(sm50)
(sm50)دروغ نگو که عاشقی
سینجول هستی؟
این همه تصویر کوتاااااااه
تو زمستونی که نیست ...(sm50)
من خدایی با تو اینجا
از تو میسازم که نیست ...(sm50)
اون پایین
ابول داریم؟(sm120)
چه خلوت (sm35)
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست
گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست (sm27)
خودت ریدی فک کردی کاربر ایالات متحده ای رفتی اکانت ساختی (sm2)نقل قول:
قالب آزمایشی رو امشب میاره بالا . البته واسه من فقطنقل قول:
این قالب دهن مارو سرویس کرد
ویروس چند ماه پیش داشت درست شده بود این نمیدونم از کجا اومده