اغما میدونی چیه ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من باهاش به اون مرحله میرسم
نمایش نسخه قابل چاپ
اغما میدونی چیه ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من باهاش به اون مرحله میرسم
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برام سواله که این " انوشیروان آریامنش " رو با این اسم و فامیلی و قیافه چه جوری شبکه خبر راه دادن؟
هر لحظه ممکنه آخر گزارش بگه زنده باد کوروش کبیر(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفنگ سر پر (sm54)
محسن با همین سبک فقط (sm118)
چه چیزی امیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 صب با هندزفری تو تاریکی مطلق گوش دادم خوف برم داشت (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا 4 داشتم گوش میدادمنقل قول:
مهدی شاهده تک تک اون لحظاته !
امير قلعه نويي و ديک ادوکات در جريان سفر آبي پوشان به ارمنستان با يکديگر ديدار کردند.(sm118) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلومو پاره کردم و مردم
بهم گفتن که این دیوونست
عاشق نیست (sm81)
هی ادوکات
های
آی ام امیر
یو هو آر یو
آی پسرم هوتن(sm2)
مگه میشه ذوب نشد درش (sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
وصیت پلی شد .
کسی باور نکرد این آدم بی شکل (sm25)
شما که همسر خود را همیشه دوست ندارید
فضای بعدش منو یاد سیاحت غرب میندازه
تصور کن رئال بیاد تهران
سه روز تهران تعطیل میشه(sm120)
دو ملیون نفر میرن فرودگاه استقبال(sm120)
200 هزار نفر میرن آزادی رو هم میشینن (sm120)
برعکس شما من یوسف رو با تنظیم کوشان خیلی دوس داشتم و خیلی باهاش ارتباط برقرار کردم
اما هنوز خواب رو درک نکردم اصن بهم نمی چسبه هر کار می کنم (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نمیدانم چه راضیست بین هنرمندان واقعی . . . که هیچ کدام روی خوش به دنیا نشان نمیدهند . . . بـــِــتــهــُـــوِون . .
راض(sm2)
چقد این زیر پست محسن زِر میزنه!(sm169)
کاری که با مالدینی کردن رو یادت میاد ؟!نقل قول:
فکر کن رائول بعنوان مدیرشون و بازیکنا هم ایکر و رونالدو !
مردیم اینا رو میکشن
شما از این که شکارم نبوده اید شکارید
یعنی خوشحالید یا ناراحتید ؟؟؟؟ (sm169)
ناراحتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ĻòŇéĻȳ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عصبانی ، ناراحت ، حزن انگیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ĻòŇéĻȳ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی سجاد جون(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی ؟؟؟ شناختیم ؟؟؟ (sm118)
زیاد امید ندارم که از تپیدن قلبم گلی دوباره بروید
گارد ویژه میارن (sm120)نقل قول:
اصن با هلیکوپتر میبرنشون بالا ی پشت بام هتل آزادی (sm120)
اینجا ایرانه ها ! (sm2)نقل قول:
من برم !
کمی بعد میام
پای وصیت آخر جان میسپارم
آره داداش ، مخلصیم (sm127)نقل قول:
بگو امیر تعداد ارسالاتو درست کنه
به سلامت (sm10)نقل قول:
بارون میومد پس داد زدم من پشت درم
خمیازه ی باد آهسته گذشت از پشت سرم
(sm175)
والا اینا سالم از فرودگاه برن بیرون شاهکاره(sm120)نقل قول:
فدای دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون شب که آلبوم اومد بهش گفتم ، گفت فردا بگو که یادم رفـــت تا الان (sm9)
دست حق به همرات (sm10)نقل قول:
تو فایرفاکس چطور میشه تنظیمات پخش ویدئو رو تغییر داد(sm172)
چیشو میخوای تغییر بدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرین کپک جان !!!! (sm132)نقل قول:
سپس ملال تنم را (sm81)