کی الان میتونه زن بگیره با این اوضاع که سکه شده 2/500/000 تومان و هر گرم طلا 220/000 هزار تومان (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
کی الان میتونه زن بگیره با این اوضاع که سکه شده 2/500/000 تومان و هر گرم طلا 220/000 هزار تومان (sm74)
تازه اونایی هم که زن گرفتن با این اوضاع نمیتونن طلاق بدن (sm2)(sm2)(sm2)
چون بخوان طلاق بدن یک 400 / 500 میلیونی پیاده اند یا اب خنک برای همیشه زندان
(sm50)
(sm50)
Salam Yetir
(sm81)
(sm50)
(sm50)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
روسری اینجا چکارست (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابلتو نداشت صالح جان (sm19) (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عزیزان . ظهر همگی بخیر . چطوری میشه VIP شد و از آلبوم ها لذت برد ؟
(sm81)(sm81)(sm81)
به آدمین عزیز، پیام بده تا راهنماییت کنن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mooshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی نمیزاری بهت گفته باشم حتی ضبط نمیکنی
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Reza Shiri & Javid Soleymani - Dast Roo Delam Nazar
علی این آهنگ قدیمی هستش ولی قشنگه
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق رضا شیری هستم میلاد.
دو سه تا آهنگش که فوق العاده زیبا هستن.
تازگیا خودش شعر میگه و سبکش تغییر کرده (sm25)
(sm2)
(sm50)
به کی دل خوش میشه کرد
وقتی
دوستت
دشمنه
(sm50)
حالم خوش نیست (sm81)
کی میمیرم (sm81)
(sm50)
عمر دست خداست تنها اون میدونه.
علی جان داداش من یه عذرخواهی به شما بدهکارهمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش معذرت میخوام که بحث اون برنامه شب جمعه رو انداختم و باعث ناراحتیت شدم
اون برنامه رو من گفتم بزار اما الان میگم اشتباه کردم و نزارش... دمت گرم (sm127)
بازم معذرت که باعث ناراحتیت شدم
نه میلاد جان، کاری نکردی که بخوام ببخشم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم سرجاش هست، سر حرفم هستم (sm132)
عشقی مشتی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بیشتر داداش (sm128)نقل قول:
نه صالح جان ندارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شرایط مقدوره که بذار تا من و بچه ها هم استفاده کنیم (sm128)
دهه هفتاد کم دارم
(sm10)نقل قول:
اورجیناله؟نقل قول:
چی هست؟
خوب که هست اما اگه قصد گذاشتن داری قبلش حتما از امیر عزیز بپرس صالح.نقل قول:
بیشتر فیلم سینمایی دهه 80 و 70 بذار صالح.
اینا اوکی هستن.
اوه اوه.نقل قول:
مگه چه خبره (sm178)
اینم هست.نقل قول:
آره بهترِ.نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط adl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام .
شور بختانه خیر . . .
خیابان فردوسی ، رو به روی عباس علی . . . (sm59)