گلبانگ شجریان رو خیلی وقت بود گوش نکرده بودم بعد از مدتا دوباره پلی کردم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
گلبانگ شجریان رو خیلی وقت بود گوش نکرده بودم بعد از مدتا دوباره پلی کردم ...
شرمنده صابر ندارم .. ولی اگه چیزی گیرم بیفته بهت خبر میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی چند سال پیش ویدئوی خیلی سخته رو از پی ام سی رکورد کردم و کیفیت شم خوبه . (sm128)
اگه میخوای تا برات آپ کنم (sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا بی خیال ! دشمنت شرمنده . (sm19)
این PMC دیوث هم آرشیو خدایی داره .
حالا هر وقت حال داشتی آپلودش کن !
فایل های قبلی رو هم دی شب دانلود کردم مرسی . (sm10)
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
تا تو دستامو گرفتی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا دنبالِ تمام ویدیو های لیلا باش ! (sm120)
چِت کردم روش (sm50)
آغا سایت موسیقی خارجی و ترکی برام معرفی کنین
خواهش .. آره دیوث همه رو با کیفیت اصلی داره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه میرسونم دستت . من خیلی رکورد کردم منتها همه توی هارد اکسترنال م بود به فنا رفت (sm81)
(sm50)