(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نژادپرست نیستم فقط معتقدم عربا چیر ایرانیا هم نیستن،اروپایی ها هم اگر تو تو ایران به دنیا مییومدن باید به ما ک.ون میدادن چون خوشکل بودن...(sm2)
پژوهشگران سوئیس را به عنوان خوشبختترین کشور جهان در حال حاضر شناختهاند.
کشورهای فنلاند، هلند، سوئد، نیوزلند و استرالیا ردههای ۵ تا ۱۰ را به خود اختصاص دادهاند. بر پایه این گزارش که به درخواست سازمان ملل متحد انجام شد ۷ کشور از ۱۰ کشور اول خوشبخت دنیا کشورهایی کوچک یا متوسط در غرب اروپا هستند.
آمریکا در رده ۱۵ و بعد از مکزیک قرار گرفته است. آلمان رده ۲۶ و قبل از فرانسه را به خود اختصاص داده است. فرانسه رتبه ۲۹ را داراست.
چه بارون رومانتیکی (sm19)
8 تا آهنگه سیاوش قمیشی (sm77)(sm118)
والا اگه آلبوم نده ستمه
رادیو تا دو سال آهنگ داره (sm120)
(sm169)
(sm118)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی زبان انگلیسیش خوبه؟
AIMD combines linear growth of the congestion window with an exponential reduction when a congestion takes place
وقتي يك ازدحام اتفاق ميفته aimd رشد خطي پنجره ازدحام رو با يك نزول از مرتبه نمايي تركيب ميكنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamtin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يعني وقتي ازدحام اتفاق ميفته تو كانال رشد صعودي پنجره ازدحامت از مرتبه خطيه در حاليكه رشد نزوليش از مرتبه نمايي
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اوففففنقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قالب جدید مبارک ممر (sm120)(sm10)
(sm173)تنکیونقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ملودی لانا Big Eyes فکر کنم اقتباسی باشه از یه کار کلاسیک.. خیلی خوبه (sm1)
ممر تبریک(sm10)(sm120)
ممر کیونت(sm2)
بر اساس اعلام سایت رسمی باشگاه بارسلونا مدافع بلژیکی بارسلونا ، توماس فرمائلن ، پس از پنج ماه مصدمیت بالاخره چراغ سبز کادر پزشکی باشگاه را دریافت کرد .
وی که در ماه دسامبر بدلیل آسیب عضلانی پای راست خود زیر تیغ جراحان رفت اکنون برای ادامه ی فصل در اختیار لوییس انریکه خواهد بود .
قاطی کردم اغا (sm2)
خوب شده ممر(sm176)
هواشناسی: وزش باد شدید و طوفان گرد و خاک، امروز در استانهای سیستانوبلوچستان، خراسان جنوبی، جنوب خراسان رضوی، هرمزگان، کرمان و یزد.(sm25)
یکی ی البوم بی کلام لایت معرفی کنه(sm120)
بهزاد لیتوئه آیا ؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شب خواب دیدم رفتم تایلند.تا رسیدم ساحل پاتایا از حولم از خواب پریدم
.
.
.
..
.
.
.
..
.
.
.
.
فرداشبش 4 قرص والیوم خوردم که بیدار نشم ولی متاسفانه اونشب خواب دیدم تو فرودگاه عربستانم .لامصب هر کاری کردم بیدار نشدم...
(sm120)
(sm110)
آلبوم تا قبل از پایان شش ماهه اول سال منتشر میشود . ای جووونم آقا بهروز (sm50)
شاهرخ پورمیامین و تنظیم (sm54)
معلوم نیست اینا با اردشیر چیکار کردن که همش پست های افسردگی میزاره و کلا لحنش عوض شده و افتاده
خودم زدم (sm120)
دارم از یاد میبرم عمق سرمو ... (sm118)
چلسی ارسنال رو نمیزاره تی وی ؟ :|
(sm2)بازی منچستر با اینو ورزش سه انلایننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
فیلم و سریال ایرانی - فیلم و سریال خارجی - دیسکوگرافی- عکسنقل قول:
در ضمن تب بیشترین بازدید بذار اخر که اونا وسط باشن
وزیر کشور در صحن مجلس: افرادی در کمیته امداد ۲۷ هزار خودروی پورشه و لکسوس وارد کردند و مالیات ندادند
نه باو.. همینجوری یکیه واسه خودش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی ی البوم نمیتونی معرفی کنی یعنی(sm120)