نه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نه ..
می موس (sm74)
نمیشه
نمیشه کنترل پروفایل کسی رو دستت بگیری ؟؟؟ هرکار می کنه ببینی؟ (sm120)
دو تا راه داره روش اول که باید گوشی طرف دستت باشه روش دوم هم باید برنامه براش بفرستی و اونم نصبش کنه
دیوس تو داشتی میرفتی گورتو گم میکردی چرا نمیری په ..
me???(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عمم ..
منم برم ..
خوب بود روحیاتم عوض شد ..
آها راست میگی میخواستم برم پوآرو ببینم (sm155)
(sm50)
زلزله اومد ...
(sm50)
(sm27)
(sm50)
(sm50)
(sm25)
(sm172)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
(sm127) سلام عزیزم خوبی ؟ (sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm134)چرا عزیزم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندومبه... (sm172)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همین حس تورو دارم ولی کاری نمیشه کرد .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من تنها فرق م با تو اینه که کمتر فاز منفی میدم (sm70)
(sm2)خوبیش اینه نصفه شب فاز منفی میده وقتی کسی نیس
GFY (sm176)(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا با من مشورت نکردی
(sm74)
نشستم 3 ساعته خار هرچی اپ و بازی و موزیک اینارو فوکیدم دان کردم ریختم تو گوشی .. :l
میریم برا نصب و تست .. :l
الی دیوس با مترجم rectify صوبت کردم ..
گف یه سری مشکلات شخصی پیش اومد ..
از امرو ترجمه شرو میشه ..
(Enigma - Mother (feat. Anggun (sm50)
(sm19)کی بشه دسته جمعی بت تجاوز کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
از 32 گیگ حافظه گوشی 4 گیگ بیشتر نموند .. :l
خوااااب ..