مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم
که از وجود تو موی به عالمی نفروشم ... (sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم
که از وجود تو موی به عالمی نفروشم ... (sm181)
خراب(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تورو باید جای بابک زنجانی اعدامت کنن(sm2)
روز کاری منو تو به هم چسبیده شد... خورشید در سرزمین ما غروب نمیکنه(sm2)
این برگشت گفت ما خواننده ایرانی میخوایم این سبکی که تو میخونی ایرانی نیست مردم دوست ندارن این پانیدام شدید عصبی شد یکم بیشتر ادامه میداد به شهرام آذر فحش میداد خانوادشم که پشت نشسته بودن موقع حرف زدن سندی هو کشیدن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم رک گوییو رو بازی کردنو دوست دارن وقتی دیدن این داره خیلی رک نظر میده هی نمیگه تو فوق العاده ای و بینظیری رفتن سمتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونه مشابهش احمقی مثل دونالد ترامپ تو آمریکا به خاطر همین رک بودنش داره بیشترین رایو میاره.
محمدرضا شجریان آلبوم بی تو به سر نمیشود
(sm172)
من یه جنگل از درخت
اره ها رو توم نمی رونی ... (sm50)
بیمارم ، مادر جان !
می دانم ،می بینی
می بینم ، میدانی
می ترسی ، می لرزی
از کارم ، رفتارم ، مادر جان !
می دانم ، می بینی
گه گریم ،گه خندم
گه گیجم ،گه مستم
و هر شب تا روزش
بیدارم ، بیدارم ، مادر جان !
می دانم ، می دانی
کز دنیا ، وز هستی
هشیاری ، یا مستی
از مادر ، از خواهر
از دختر ، از همسر
از این یک ، و آن دیگر
بیزارم ، بیزارم ، مادر جان!
من دردم بی ساحل .
تو رنجت بی حاصل .
ساحر شو ، جادو کن
درمان کن ، دارو کن
بیمارم ، بیمارم ، بیمارم ، مادر جان !
مهدی اخوان ثالث
(sm27)
پانیدا با انتخاب اهنگ خودکشی کرد
استاد اندی را گول زدند (sm74) البته شایدم دلش به حال این بنده خدا سوخته ، استاد مهلبونه (sm120) امیدوارم آهنگ خارجکی آبروی استاد اندی را نبردنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مندی بدل استاد اندی هستند که کاراشان را همین امسال با شرکت در مراسم های عروسی و جشن و سرور آغاز کردند . شما میتوانید با مراجعه به صفحه فیس ایشان و گرفتن شماره ازخدمات لذت ببرید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مندی همین امشب در مراسم شما