اقا ى سوال..
واسه ى کى ازرفقا مى خوام اکانت گوگل پلى وا کنم.. بايد حتما از گوشى خودش تبت نام کنم يا نمى تونم با تبلتم بسازم و ىوزر پسش رو بهش بدم؟ اينجورى مى شه؟ (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا ى سوال..
واسه ى کى ازرفقا مى خوام اکانت گوگل پلى وا کنم.. بايد حتما از گوشى خودش تبت نام کنم يا نمى تونم با تبلتم بسازم و ىوزر پسش رو بهش بدم؟ اينجورى مى شه؟ (sm50)
هرچه می کشتیم تمام نمی شدند (sm50)
(sm81)
چرا نشه ! از اون سوالا بودانقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده دورت بگردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کییییییییرم تو هرچی عشقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) چی بگم والا ادم عاقلانه زندگی کنه بهتره تا عاشقانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقن برام جالبه اینهمه چس مغز تو دنیا داریم پول به اپل میدن اونم با این قیمت اونم با این محدودیت مدل !
با این وجود هنوز سامسونگ در بالاترین جایگاه قرار دارد و توانسته است ۷۱.۷ میلیون گوشی هوشمند در سهماهه سوم سال ۲۰۱۶ به فروش رساند. در جایگاه دوم اپل قرار دارد که توانسته ۴۳ میلیون تلفن هوشمند بفروشد. طبق مطالعات گارتنر، کمپانی اپل با وجود عرضه آیفون 7 با کاهش فروش ۶.۶ درصدی در سهماهه سوم ۲۰۱۶ روبهرو شده و علت آن نیز افت فروش محصولات این کمپانی در کشور چین است.در مجموع، فروش تلفنهای هوشمند با ۵.۴ درصد رشد، به ۳۷۳ میلیون واحد در سهماهه سوم ۲۰۱۶ رسیده است. جالب است بدانید که تنها کمپانیهای هواوی، اوپو و bbk شاهد رشد فروش بودهاند.
یا مثلا همی سامسونگ بی ناموس مقایسه کنین امکاناتو با یه قیمت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به لیکو پول گمرک اضافه کنین میشه همون سامی تقریبا
با این و اون نجنگ فرار کن فرارنقل قول:
از مردم دو رنگ فرار کن فرار
(sm50)
درست ترش اینه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم باید عاقلانه عاشق بشه (sm50)
(sm2)(sm30)
شهرتون امام جمعه و نماینده های جالبی داره . خدا نگیره این سوژه ها رو از ما(sm2)نقل قول:
(sm2)بجان خودم هیشکدوم از مردم اصن نمیدونن نماینده شهرشون کیه شورای شهر کیه اینجا فقط باند بازیه همی گری گوریا عنقلابی انتخاب میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
هشت پیک ریدم بت که ریدی به تاپیکامون
نمیدونم به کجا میشه اعتماد کرد سرور مث ادم داشته باشه
ی بار تست زدم نشد بخاطر همین پرسیدمنقل قول:
عخی
تو چرا نمیمیری؟! (sm9)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تا منشی هست رسول هم هست
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm179)
من به سوزاندن خود سخت ارادت دارم
مرحمت کن بنویس آتش من میمانی
(sm50)
خانقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمری دم از بارون زدی تا زنده موندی(sm50)
(sm50)هر چی بهت تقدیم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دوارن چاوشی به سر اومده
صفاریان (sm2)
باغی آتش گرفته در چشمت، شاه توتی است پاره ی دهن ات
دشمنی نیست بین ما الا، پوشش بی دلیل پیرهن ات
پشت در پشت شاعرت بودیم، من و شیراز و بلخ و نیشابور
تو بگو دفتر همه شعر است، گر سوالی کنند از وطن ات
کمرت استوای زن یعنی، سینه آتشفشان تن یعنی
مادرت کیست ، در کدام رحم؟ نقش بسته چم و خم بدن ات
می نشینم مگر تو رد بشوی، می دوم می دوم که خسته شوی
می کشم امتداد راهی را، به امید در آن قدم زدن ات
تو قدم می زنی، قدم من را، تو نفس می کشی هوس من را
هوس لابلای هر نفسم، قفس سینه و نفس زدن ات
تو اگر مرغ عشق من باشی، بازوانم بدون شک قفس اند
واقعاً حیف اگر که این آغوش، تنگ باشد برای پر زدن ات
شرح یک روح در دو تن حرف است، داستان دو روح و یک تن را
می نویسم اگر شبی تن من، بخورد لحظه ای گره به تن ات
می روی هات را نمی بینم، نیستی هات را نمی خوابم
خواب و بیدار عصر هر شنبه می نشینم به شوق آمدن ات
محمدرضا حاج رستمبگلو
(sm50)
شبیه یگانه شده تا چاوشی
(sm2)
دقت کردین اهنگ امیر بی گزند اولش با الله اکبر و اذان شروع میشه اخرش با صدای رم کرده سرخ پوستا تموم میشه ؟ (sm2) یعنی فاز تنظیم کننده رو باید با ساطور دو نصف کرد
(sm2)
(sm2)
مروح کن دل و جان را(sm50)
باز این کسخل کرد (sm30)
کی میشه که من و تو ما بشیم و رها بشیم (sm50)