توی شرجی و گرما فکرش هستم . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
توی شرجی و گرما فکرش هستم . . . (sm50)
توی شرجی توی گرما فکرش هستم . . . (sm54)
یا
توی شرجی و گرما فکرش هستم . . . (sm29)
به گوشای خودم هم اعتماد ندارم . . . (sm172)
(sm74)
هر جا حس کردی
می خوای برگردی
درِ این خونه
به روت بازه عزیزم
(sm50)
Pouya Bayati - Nazok Dele Hassas
(sm172)
فاصله بین ما کوهه فاصله بین ما دریاستفرصت دیدن تنها گوشه ی دنج یک رویاستتورو توو رویاهام بردم دیدنت دیگه راحت شدیه روزم آخرش شاید رویاهام واقعیت شددیگه هستی تا ابد توی شعرام دیگه موندی تا ابد توی رویام
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm93)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ببی ... مثلا اسمشونو گذاشتن مسلمان منم اتفاقی تو نت پستم خورد بش کاری به حقیقت یا دروغش ندارم ولی واقعا خیلیارو میشناختم به ای صورت یه بخور نخوری درامد داشتن فقط متاسفم به این مملکت و ملتش.
(sm172)
پا پس نَکِش از صیدِ من ، آهوی زیبا ... (sm50)
(sm50)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برگرد و بمان ، حوصله کن ... (sm50)
من تا سحر در شتابم ... (sm172)
چقدر زیباست Hami & Babak Amini - Maslak
(sm172)
(sm27)
- (sm50)
(sm100)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm128) (sm10)
چی هست صادق، اتومات هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
راهم از تو دوره دوره ...
(sm172)
امشب همه رو دانلود می کنم دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
انشاالله...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت داداش (sm19)
(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورت متوجه نشدم؛ یه فن که مال پاوره، یکی هم مال سی پی یو، اون یکی که منظورمه هم کنار سی پی یو پایین پاور روی خود کیس نصبه روی درب کیس منظورم نیستا..نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینو ولش کن دیشب تو نت بودم یهو خود به خود کارت شبکه وایرلس کامپیوتر از کار افتاد قبلا مثلا لیست وای فای لود نمیکرد یه ریست میکردم سیستم رو درست میشد الان کلا از کار افتاده حتی چراغش هم روشن نمیشه مدلش هم d link(sm74)
عکسش:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا واسمون میباره(sm2)
بخندم یا گریه کنم(sm74)(sm2)
امشب چهار پنج نفر فقط باید مواظب رونالدو باشن(sm2)
(sm29)
(sm70)
(sm48)
(sm50)
(sm74)نقل قول:
اینا رو می بینم از خودم بدم میاد (sm50)
(sm77)نقل قول:
دانگل داشته باشی به نظرم بهتر از ایناس.
اینا خطا خیلی میدن چون با برخی ویندوزها سازگار نیستند.
راستم کردیش (sm2)
نمیدونم والا ولی این مال الان نیست چهار پنج سالی میشه دارم ازش استفاده میکنم اولین باره اینجور شده(sm74)نقل قول: