هوواوِی یه فبلت زده دیدی علیرضا !؟؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هوواوِی یه فبلت زده دیدی علیرضا !؟؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر خوب برای طرفداران پینک فلوید
به نقل از پلی سمسون همسر دیوید گیلمور, آلبوم جدید گروه پینک فلوید در ماه اکتبر امسال به نام "'The Endless River رودخانه بی پایان" منتشر خواهد شد. آخرین آلبوم رسمی گروه پینک فلوید به نام "The Division Bell ناقوس جدایی" بود که بیست سال پیش تهیه شده بود.
با همه دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کیف میکنم مغازه ها رو می گردم و ملت و سر کار می زارم (sm70)
اوندفعه دیدمش ..باس بشینم نقد و بررسیشو بخونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو من تو یه پیج دیدم ..تایید شده آیا ؟(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- «محسن یگانه» به ناچار در حال تولید آلبوم چهارم است(sm120)
میشه لطف کنه تو زحمت نیفته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعاً محسن یگانه قصد داشت که آلبوم دیگری را منتشر نکند یا از این مسئله به عنوان یک حربه تبلیغاتی برای آلبوم چهارم استفاده کرد؟
من مطمئن هستم که تصمیم محسن قطعی بود و باز هم تأکید میکنم که فقط به خاطر هواداران و بچههای «جاست یگانه» قبول کرد. محسن میگوید که نمیدانم چرا بچهها نمیتوانند تکقطعه را قبول کنند.(sm30)(sm30)
خواننده ای که بچه های وبلاگ واسش تصمیم میگیرن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت میگه باو این کارشم مثه این سیدی رو بخر جنبه تبلیغاتی داره(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجبوره ميفهمي مجبوره (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویکی پدیا هم زده